USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У волинському селі повісилися дві школярки.

25 Листопада 2015 16:56
У селі Баїв Луцького району за місяць сталося два самогубства.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Згідно з повідомленням, у селі Баїв повісилися дві школярки Баївської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Одна з них, одинадцятикласниця, померла через повішення 31 жовтня, на Хелоувін, а друга, 14-річна дев'ятикласниця, - 24-го листопада.

Як розповіли місцеві мешканці журналістам інтернет-видання «Під прицілом», очевидних причин для самогубства у дівчинки не було. Вона зростала у благополучній сім’ї, добре навчалася в школі, а вчора ще й непогано написала контрольну роботу. Тому вони не розуміють, що могло спонукати дитину на такий крок.

«Не розуміємо, чому так сталось. Дитина повернулася зі школи після уроків... і тут така трагедія», - розповідають односельчани.

Зокрема, як повідомили у прес-службі волинської поліції, до чергової частини Луцького відділення поліції 24 листопада від лікаря швидкої допомоги надійшло повідомлення, про те, що за місцем проживання виявили тіло неповнолітньої дівчини.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що 15-річна дівчина покінчила життя самогубством. Згідно із висновком судово-медичної експертизи встановлено, що смерть дівчини наступила внаслідок механічної асфіксії (удушення).

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Причини смерті іншої дівчини - з’ясовують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
студент Показати IP 25 Листопада 2015 18:15
Читаючи тут політику кожен день хочеться і самому повіситися.....
Олена до студент Показати IP 25 Листопада 2015 21:45
Яка політика....??? Їм 14-16 років..це трагедія та жах..
Настя Показати IP 25 Листопада 2015 18:33
жах! Що ж сталось ? Чому?????
мабуть Показати IP 25 Листопада 2015 19:13
Які до дідька "хеловіни" - в Україні такого б.....ва зроду не бувало. Є свої традиції і обряди, яким віки і віки. Потрібно їх дотримуватися, а не привносити в культуру всяку непотріб "доброго" дяді Сема. Не наше воно, і не потрібне нам.
ку до мабуть Показати IP 25 Листопада 2015 22:22
ПІДТРИМУЮ НА 1000% Наше свято у цей день зветься Велесовий день гарне і чисте свято де згадують усіх відійшовших рідних.
Лучанин до ку до мабуть Показати IP 26 Листопада 2015 14:16
А хто такий Велес? Це тільки примітивні і убогі люди можуть шанувати різних ідолів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus