USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У волинському селі промишляють іноземні шахраї

1 Серпня 2014 16:42
Нещодавно до працівників міліції в розпачі звернулася 72-річна жителька Камінь-Каширського району. Пенсіонерка розповіла, що її обдурили, - повідомляють у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці з’ясували, що в селі оселилася сім’я жителів сусідньої держави. Знімаючи будинок, вони займалися так званим бізнесом: скуповували одяг та перепродавали його. Пізніше почали приймати картоплю, при цьому брали її в борг, запевняючи жителів села, що невдовзі повернуть кошти.

Однак спритники втекли із села, так і не повернувши гроші односельчанам. Окрім пенсіонерки, якій боргували близько трьох тисяч гривень, іноземці також не розрахувалися за житло, яке винаймали, та не заплатили сусідам за здану картоплю.

Нині правоохоронці здійснюють заходи щодо встановлення їх місця перебування та притягнення до відповідальності, а також застерігають громадян бути пильними, щоби не стати об’єктом злочинних посягань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всезнайко Показати IP 2 Серпня 2014 00:31
Що, не можна написати, з якої держави?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus