USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Звірівському ЛМГ виявили «мертві душі»

18 Грудня 2014 17:37
Порушення у сфері використання бюджетних коштів виявили у діяльності Звірівського лісово-мисливського господарства активісти.

Про це йшлося під час прес-конференції Самооборони Волині 18 грудня у Луцьку.

Як розповів активіст Самооборони Волині Анатолій Сковера, діє Центр протидії корупції Самооборони Волині, у якому працюють колишні правоохоронці та працівники фінінспекції. Вони можуть дати належну оцінку економічним показникам діяльності підприємств, розглядати заяви щодо тиску та зловживань, що надходять від волинян, у правовому полі.

Як повідомив активіст, згідно із заявами волинян, що надходили у Центр, самооборонівці виїздили на територію Звірівського лісово-мисливського господарства і розглядали питання зсередини. З його слів, новопризначений директор господарства та керівництво Волинського обласного управління лісово-мисливського господарства йдуть назустріч активістам.

«Ми побачили там жах у фінансовому веденні господарства, знайшли «мертві душі» у штатному розписі» - двоє осіб, які отримували зарплату, але на роботу не виходили. Це страшні зловживання щодо використання бюджетних коштів, тому люди, які займалися та займаються цим, повинні відповісти перед законом. Є певні схеми для того, щоб довести підприємство до банкрутства та викупити його», - розповів Анатолій Сковера.
Також він наголосив, що екс-керівник ВОУЛМГ Богдан Колісник «поділив на частини» Звірівське ЛМГ, взявши частину його в оренду.

Зі слів активістів, усі матеріали, яких достатньо для відкриття кримінальних справ, вони передають правоохоронцям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ми Показати IP 18 Грудня 2014 17:50
коментар було видалено
UA Показати IP 18 Грудня 2014 18:58
Хм... Давайте згадаємо функції які довірив не один УКРАЇНЕЦЬ "Самообороні," в часи відразу о після революції, це був просто кажучи захист кожного з нас від нечесних та порою байдужих "керовніків" та суворе дотримання законності , "сАМооБОРна" яка в нас вийшла на виході тобто зараз, по великому рахунку займається тим з чим мала б боротися а саме :кришування, вимагання а також виконанням замовлень або особистих інтересів як у вище згаданій статті певно в пана Сковери теж є особистий інтерес я впевнений в цьому але не будемо заглиблюватись... Шановні активісти ви мені нагадуєте час який називають "лихие 90_е" ви стріляєте з вогнепальної зброї по простих людях ви стріляєте один одного з Правим сектором який колись називали колеги а тепер конкуренти які нічим не кращі вас, висновок в тому що гроші і жага влади роблять свою справу.. Нам потрібно виховати новий соціальний шар в якому тато синові з раннього віку не буде казати що його мета заробити купу грошей а що є якісь інші цінності важливіші, о тоді ми будемо сильні, щасливі, заможні а такими методами ви шановні нічого не змінете ви просто загрались в гру в якій нема фіналу але є "Game Over"
Sss до UA Показати IP 19 Грудня 2014 05:03
Невже є розумні люди в нашому краї підтримаю UA повнісьтю
Анонім Показати IP 18 Грудня 2014 20:05
от хведчак на автивістувався.Колобок зі своєюб фігурою відповчиває, порівняно зі хведчаком.
ббю... до Анонім Показати IP 19 Грудня 2014 22:43
так так. Хведчак розкабанів. бідненький, напевно на нервах - так сильно переживає за Україну
123 Показати IP 18 Грудня 2014 20:28
коментар було видалено
розуміючий Показати IP 19 Грудня 2014 23:35
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus