USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Горохові згорів «бомжатник»

23 Вересня 2010 12:34
Через необережне поводження з вогнем залишили себе без даху над головою горохівські безпритульні.

Як розповів старший інспектор відділення з питань наглядово-профілактичної діяльності Горохівського районного відділення ГУ МНС України капітан служби цивільного захисту Андрій Боб, старенький дідусь, котрий самотньо проживав у Горохові в хаті-розвалюсі на вулиці Гетьманській, скінчив свій життєвий шлях ще роки два тому, - пише 23 вересня газета «Волинь нова».

Упродовж останніх літ ця хата була притулком для місцевих безпритульних. Відповідно, і називали її «бомжатником».

Вночі якийсь чоловік зателефонував на пост чергового пожежної частини Горохівського РВ ГУ МНС і повідомив, що на Гетьманській горить хата.

Пожежні зробили висновок: загоряння трапилося через кинутий кимось недопалок чи необережне поводження з вогнем. Безпритульні залишились перед зимою без даху над головою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus