USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У луцької маршрутки під час руху відлетіло колесо. ФОТО

6 Липня 2013 16:00
ДТП за участю громадського транспорту трапилася у Луцьку. У маршрутного таксі з номером 15 на ходу відлетіло колесо.

На Київському майдані, поблизу супермаркету «Вопак», у маршрутки «15-ки»на ходу відлетіло колесо. Пригода трапилася близько 14:00 6-ого липня, - інформує ВолиньPOST. На щастя, на час НП автомобілів на зустрічній смузі не було. Тому колесо, яке відлетіло, не створило перешкоди руху інших авто і не завдало нікому шкоди.

Варто зауважити, що станом на 15:00 аварійної бригади досі не було. Автобус просто стояв на узбіччі.

Нагадаємо, перевезення на маршруті №15 здійснює Луцьке підприємство електротранспорту. На зношеність і несправність транспорту не раз нарікав директор депо Іван Грицанчук.

Мовляв, на підприємстві є 49 лізингових автобусів, із них понад 20 виходять на рейс. Інші не виходять, бо знаходяться в неналежному технічному стані. За всі треба платити лізинг, що в сумі дає збитки підприємству. Щоб повернути автобуси у належний стан, треба приблизно 1,5 мільйона гривень. На початку червня водії та механіки тролейбусів луцького депо відмовилися виходити на маршрут на несправному транспорті.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Григорій Показати IP 6 Липня 2013 16:37
Так покотилося, що і людей могло знести, не те що джип. На фото видно, що воно аж через дорогу закотилося?
спасіба Шибі Показати IP 6 Липня 2013 17:33
Зато в Луцьку ЛПЕ - постійний переможець конкурсів маршрутних таксі на перевезення пасажирів міста. Спасіба Шибі за кабалу та Романюку з шайкою - за постійне нагадування про неминучість смерті))) Мементо море!
богдан (жовтий) до спасіба Шибі Показати IP 7 Липня 2013 13:12
Нормальний перевізник, треба всі маршрути віддати ЛПЕ. І усе буде ОК. Будемо пішака ходить на роботу
Корінний лучанин Показати IP 6 Липня 2013 22:43
Взагалі цей автобус є конструктивно недолугий,то підвіски, то колеса відлітають, то ще щось трапляється.Я часто бачу на вулицях Луцька з поломками.Добре, що без трагедій. Хтось таки дограється з цим.
1 Показати IP 7 Липня 2013 01:07
Чому нема ніякого нагляду за технічним станом маршруток? З них половина зі зношеннеми двигунами, чадять та засмічують місто.Ходова розбита, що треба чекати на серйозну аварію?
Фарт Показати IP 8 Липня 2013 09:35
з нашими маршрутними таксі і на атракціони в парк ходити не треба))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus