USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку чоловік зберігав зброю та боєприпаси в контейнері на ринку

22 Серпня 2013 20:04
Чоловіка, який під час розкопок у одному з волинських сіл знайшов зброю та боєприпаси, а потім незаконно їх зберігав, притягнули до суду, - інформує інтернет-видання «Під прицілом».

У повідомленні зазначається, що чоловік проводив розкопки у селі Кульчин Ківерцівського району з метою відшукати старовинні речі для колекціонування. Під час розкопок він найшов та привласнив вогнепальну зброю та бойові припаси, зокрема пістолет-кулемет зразка 1941 року конструкцій Шпагіна, однозарядну гвинтівку «ІЖ-38П», пістолет «Venus», 45 патронів калібру 7,62 мм та 88 патронів калібру 5,6 мм.
Частину знайденої зброї та боєприпасів чоловік зберігав у гаражному приміщенні кооперативу «Транспорт № 1», який перебуває в його користуванні. Іншу ж частину – у металевому контейнері Центрального ринку Луцька.

Як виявила судово-балістична експертиза, знайдені чоловіком патрони досі придатні до стрільби.

Відтак, Луцький міськрайонний суд Волинської області призначив чоловікові покарання у вигляді 3 років позбавлення волі. Однак від покарання його звільнять, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 23 Серпня 2013 09:27
От вам і базарникі. Тепер страшно туди заходити. Вони і так повний неадекват, а тепер ще і з зброєю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus