USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку за хабар затримали банкіра (оновлено)

7 Вересня 2011 16:59
У Луцьку затримали начальника відділу правового забезпечення «Ерсте Банку» Луку К. за те, що вимагав і отримав хабар у розмірі чотири тисячі доларів.
Факт вимагання і отримання хабара задокументували співробітники державної служби боротьби з економічною злочинністю управління МВС України в області – для цього вони провели операцію, - пише Волинь-нова за 6 вересня.
До 35-річного юриста Луки К. звернулись клієнти банку з проханням зняти арешт на майно, яке не було у заставі.
Правознавець пообіцяв вирішити це питання за чотири тисячі доларів. Дві тисячі «зелених» – собі особисто, а ще дві нібито мав вручити комусь із працівників виконавчої служби за співучасть в операції.
Зустрілись у призначеному місці – поруч із пивним баром «Майдан». Тут Лука К. передав обіцяні документи, а взамін отримав чотири тисячі доларів.
Саме у цей момент юриста і затримали співробітники правоохоронних органів.
Нині вирішується питання про порушення кримінальної справи за фактом отримання хабара.

Як повідомили 12 вересня "Волинським новинам" в Ерсте Банку, цього співробітника банку уже звільнили.

"Ерсте Банк завжди працює в рамках чинного законодавства, і саме такої поведінки ми очікуємо від наших співробітників. Корупція та хабарництво є для нас категорично неприйнятними. Тому ми припинили співпрацю із юристом, що працював у банку в Луцьку", - сказала повідомила начальник управління комунікацій
Ерсте Банк Ярина Лукань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
ГОСТЬ Показати IP 7 Вересня 2011 18:14
А-я-я-яя-яяй убили негра, убили, не прочто гг задавили...
??? Показати IP 7 Вересня 2011 18:42
Це часом не син відомого луцького художника Миколи К.?
Фрик до ??? Показати IP 8 Вересня 2011 12:31
ну-ну, я теж шось таке чув пару днів втому.
хвілолог Показати IP 7 Вересня 2011 19:24
Всі юристи - аферисти. Вибачте за риму.
Васьок Показати IP 7 Вересня 2011 19:57
А клієнти то часом не ті, що Пруса здали?
Юрко Показати IP 7 Вересня 2011 21:04
Цікаво, а чи це лише в цьому банку беруть хабарі банківські працівники? Подейкують, що так званим сприянням у вирішенні кредитних операцій, хабарями не гребують і в Промінвесті та в БМ банку... Треба було б і там ДСБЕЗу попрацювати.
студент Показати IP 8 Вересня 2011 09:05
як можуть затримати без порушення кримінальної справи? коли новини будуть грамотними?
Гість Показати IP 8 Вересня 2011 09:29
А хто клієнт банку? Часом не Гаврилець В., який винен банкам та людям понад 1 000 000 дол. США.
Гість 2 Показати IP 8 Вересня 2011 11:06
Погляд на цю справа із другої сторони. Є один заядлий боржник, який дійсно винен як мінімум 3-м банкам та багатьом людям так собі десь 1 млн. Один із луцьких банків навіть заяву на нього написав, щоб справу кримінальну порушили за підробку документів для отримання кредиту. Однак, заява вже декілька місяців блукає коридорами наших славних органів "мвс" (спеціально з маленької букви). Хтось таки вперто не хоче порушувати кримінальну справу проти боржника Г. А за неофіційної інформацією сім'я цього Г. збирається до виїзду аж в Австралію.
Свідомий громадянин Показати IP 8 Вересня 2011 12:40
Мабуть, даний юрист перейшов комусь дорогу або ж не поділився виручкою з потрібними людьми. От і знайшли "козла отпущенія"
Влад Показати IP 8 Вересня 2011 14:34
Так йому і треба цьому недоумку. Хай А. Самков із заводу "Промлит" за допомогу у відсудці за безцінь державного майна бабла підкине на адвоката.... :D
Hunter Показати IP 8 Вересня 2011 21:49
Цікаво - чи працівники мвс проконтролюють, щоб арешт повторно наклали на майно заявника?
М.В.О. Показати IP 9 Вересня 2011 08:42
Дуже гарна новина-))) Хоча з екранів телевізорів лунають лише позитивні новини щодо "відновлення кредитування реального сектору економіки", проте читаючи статтю, розумієш, як добре бути рядовим працівником банку-))) Все повертається і стає на круги своя, ще чуть - чуть та словник брудної грубої матерщини буде поповнюватись та збагачуватись на нові слова, якими будуть являтись посади "банківських, фінансових установ", а у банку працювати буде бридко - нормальній людині, щось на зразок служби ДАІ й не тілки...
Анонім Показати IP 10 Жовтня 2011 13:04
А я впевнена, що даного юриста просто "підставили", а справжні боржники-злодюги таки виїдуть в Австралію і не фіга їм не буде((((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus