USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У помічника депутата не було шансів вижити

6 Серпня 2010 11:24
Травма внаслідок кульового поранення в загиблого 4 серпня підприємця Пилипа Євдокимова була не сумісна з життям.
Про це 6 серпня розповів головний лікар Маневицької районної лікарні Андрій Гетьманчук.
Медик каже, що загиблого доправили до лікарні близько пів на одинадцяту вечора 3 серпня. Куля від пострілу пройшла у скроню і пошкодила лобову і скроневу кістку. Двічі ввечері та вранці до Євдокимова викликали бригади нейрохірургів з Луцька, проте травма була не сумісна з життям.
Нагадаємо, що помічник депутата Луцької міськради Дмитра Москвича, бізнесмен Пилип Євдокимов помер 4 серпня від кульового поранення.
Як розповів керівник центру зв'язків з громадськістю і ЗМІ управління Міністерства внутрішніх справ в області Микола Корнейко загиблого знайшли у одному з лісів Маневицького району. Він лежав у власному авто.
Місцеві жителі, котрі верталися з сінокосу побачили машину, травмованого та зателефонували у швидку.
Поки що найімовірніша версія правоохоронців щодо загибелі – самогубство. На рівні чуток поширюється інформація про те, що загиблий залишив передсмертну записку, проте таку інформацію Корнейко не підтвердив. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Знайдіть вбивцю!!!!! Показати IP 6 Серпня 2010 12:16
Хто вбив Філіпа??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!! Найкращу людину на планеті.Не залишайте це просто так, будь-ласка.
zero Показати IP 6 Серпня 2010 12:40
сумніваюсь, що ми взнаємо правду:( люди - ви забули, в якій країні ми живемо:(((( дуже шкода, що серед нас стає все менше хороших людей......
VSC Показати IP 6 Серпня 2010 15:16
А какие силы заинтересованы в сокрытии убийства? Кто может препятствовать расследованию? Его покровители-депутаты? У них нет этих рычагов. Власти города или области - вообще бредовая версия. А кто мог убить и за что? У кого есть ответы, поделитесь мыслями. А просто так строить версии не надо.
рп Показати IP 6 Серпня 2010 16:47
так почему ехать в Маневицкий лес????? Больше негде? Кто видел Филю в тот день?
мелян Показати IP 6 Серпня 2010 17:14
Хоч коментатори пишуть про загиблого краще, ніж про розіп’ятого Христа, але я ставлю на доведення до самогубства. У попередній новині в коментарях говорив хтось, що з міскьою радою він все владнав нарешті; так ніби й було - на сесії 13 березня договір з ним поновили на дві ділянки (тобто ту ж саму без прохода), але, згадайте, потім прокурор це опротестував, і на початку липня на сесії Шиба Євдокимову казав, щоб той оформлював все з нуля - знову вибивав право оренди і так далі, ніби раніше тієї ділянки й не бачив. Якщо врахувати, скільки бабла туди було влито за тих 5 чи скільки там років, версія із самогубством не виглядає такою вже неймовірною
Думаюча до мелян Показати IP 6 Серпня 2010 19:53
Ви, маючи двох дітей, друждину , друзів, поклали би на вінець власне життя???? Хай навіть заради тисяч гривеНь??? Сумніваюсь. це вбиство. Інакшет бутми нем може. Я не приймаю версію слідчих.
deMotivator Показати IP 6 Серпня 2010 18:45
по слухам, рядом с "самоубивцем" не нашли оружие из которого он себе "выстрелил" в голову - инопланетяне?!
* до deMotivator Показати IP 6 Серпня 2010 21:16
Пам’ятаєте, в "справі Гонгадзе" генерал Кравченко зміг собі у голову 2 рази стріляти. Якщо вже на такому рівні бувають "самогубства", то чому на нашому не можуть бути самогубства навіть без зброї?
с Показати IP 6 Серпня 2010 19:44
Какие бы не были версии следства. В версию самоубийства я не ВЕРЮ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
oxana Показати IP 6 Серпня 2010 21:34
Я теж був знайомий з Філіпом давно. Схиляю перед ним голову, тому що це була ЛЮДИНА з великої букви у всіх відношеннях 02.08.2010 я з ним розмовляв по телефону, він говорив як завжди, нічого незвичайного в його голосі не було, ми збиралися з ним зустрітися 04.08. Я впевнений, що це було вмисне вбивство, тому що на його руках не було слідів пороху. А травматична зброя з резиновими кулями обовязково залишає порохові сліди на руках того, хто стріляв. Крім того його знайшли на задньому сидінні у власному авто. Виника питання: Чому? А хто сидів спереду? І постріл був здійснений не впритул. То хто ще вірить у самогубство?
mrSmith Показати IP 6 Серпня 2010 21:58
Да вбивство на замовлення, працювали чисто, 1 вистріл - 1 труп, відбитків немає, свідків немає, ознак насилля немає, вбивцю так не знайдеш, підкінули б ще передсмертну записку то помучали слідаків трохи. Наслідок, справу замнуть - вердикт самогубство.
яна Показати IP 6 Серпня 2010 22:56
Никогда в жизни не поверю,что он покончил жизнь самоубийством!!!!Отличная семья,прекрасные дети,материальный достаток(всем пожелаешь).Кто это сделал,знал только Филипп.Преклоняю голову перед родными,искреннее сочувствие...Те кто это сделал,рано или поздно ответят перед Богом!
Оксанка Лучанка Показати IP 7 Серпня 2010 22:44
народ, не гнівіть Бога ! не перебільшуйте і не вживайте ім"я Господа розп"ятого в суї... звичайно, він, напевно, не був безгрішною дюдиною. а ми ? а ви ? хто з нас безгрішний янгол ? але таке відношення до дружини , діток, взагалі до людей в нашому звірячому світі побачиш тепер рідко.... з життя пішла молода людина, яку любили і який любив. Це був чийсь син, тато, кохана половинка....... А всі дискусії на тему - вбивство - самовбивство - це просто людська цікавість і бажання поплескати язиком. найголовнішим є те, що вже , нажаль, його нема..........
пам'ятаємо Показати IP 31 Серпня 2010 11:10
Люди,хто знає, напишіть,будь-ласка, де Філіпа поховали.
некто Показати IP 31 Серпня 2010 17:13
Кладовище на вул. Рівненська...
гость Показати IP 26 Вересня 2010 18:24
кто знает, есть какие-то новости о ходе расследование дела о смерти Филиппа?
пам'ятаємо Показати IP 12 Жовтня 2010 11:31
Справді,розслідування триває чи приписали самогубство?
гость Показати IP 29 Листопада 2010 00:52
кто знает, есть ли какие-то новости?
пам'ятаємо Показати IP 22 Серпня 2011 00:11
Справді,розслідування триває чи приписали самогубство?
до памятаэмо Показати IP 7 Грудня 2020 04:16
Приписали самогубство ( Хоча там дуже мутна справа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus