USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У центрі Луцька знайшли невідомий вибухонебезпечний предмет

28 Серпня 2013 07:00
Вибухонебезпечний предмет 27 серпня виявили під час земляних робіт у самісінькому центрі Луцька поруч із приміщенням департаменту соціальної політики міськради.
Про це повідомляє IA ZIK.

Як стверджують очевидці, предмет, схожий на бомбу часів Великої Вітчизняної війни, знайшли робітники. У дворі на проспекті Волі в центрі Луцька зводиться багатоповерхівка, тож будівельники під ковшем екскаватора побачили невідомий металевий предмет.

Близько 15.15 на місце знахідки вже прибули правоохоронці, які оточили ділянку. За міліцейський кордон не пускали ані роззяв, ані журналістів. Слід додати, що поруч із об’єктом розташоване приміщення департаменту соціального захисту Луцької міськради. Незабаром приїхали і працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які вивезли вибухонебезпечний предмет із будівельного майданчика.

Після цього міліцейське оточення з місця небезпечної знахідки зняли. Заступник начальника Луцького міськвідділу міліції Анатолій Якимчук розповів, що наразі небезпеки вже не існує. «Що це таке – з’ясують вибухотехніки», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Наталія Показати IP 28 Серпня 2013 08:12
Ви маєте на увазі, що не пускали роззяв-журналістів? Яке Ви маєте моральне право ображати людей? Якщо хтось просто в той час проходив поряд і виявив цікавість масовим скупченням людей, по-Вашому, автоматично вважається РОЗЗЯВОЮ?!?!?!
сапер АГА Показати IP 28 Серпня 2013 08:30
а чому людей не евакуювали з прилеглих будинків?
кгб Показати IP 28 Серпня 2013 09:05
підтримую наталю повністю. я в цьому районі проживаю, якраз виходив з дитиною на прогулянку. і я, виявляється, "роззява"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus