USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі селища на ходу загорівся автомобіль

25 Червня 2011 12:24
У Ратному на дорозі загорівся автомобіль ВАЗ-2105.

Про це 25 червня пише газета Волинь нова.

О 12.45 на диспетчерський пункт Ратнівської СДПЧ-14 надійшло повідомлення про те, що у центрі селища на пішохідному переході горить легковий автомобіль ВАЗ-2105

Черговий караул місцевої пожежної частини, який прибув швидко сюди, приборкав вогонь у моторному відсіку автомобіля.

З'ясувалося, що його власником є ковельчанин Сергій Фалюш, який працює на одній із фірм міста. Того дня приїхав у Ратне, щоб розвести по магазинах товари. Їхав центральною вулицею. Перед пішохідним переходом зупинився, пропустив жінку і рушив далі.

Та раптом чоловік побачив, що з-під капота валить вогонь. Зупинивши авто, побіг у магазин «Тайнет», який знаходиться поряд, і взяв відро води, аби залити полум'я. І дещо пригасив пожежу. А тут й підоспіли вогнеборці.

За словами інспектора райвідділу УМНС у Волинській області Олександра Гришка, причина загорання - замикання у моторному відсіку електропроводки. Вся вона, до речі, поплавилась, як, зрештою, й акумуляторна батарея та все інше начиння з пластмаси.

І якби своєчасно не підоспіли пожежники, то від автомобіля залишилася б одна рама.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus