USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У волинському таборі чоловіки побили хлопчика. ФОТО. ВІДЕО

14 Червня 2013 15:29
У селі Пустомити Горохівського району, що на Волині, у пришкільному таборі трапився конфлікт: за відмову нести колоду учня-рома побили дорослі чоловіки.

Інцидент трапився 30 травня у передобідню пору.

Учитель фізкультури Віталій Типа, наглядаючи за дітьми, наказав учням перенести велику колоду. Один зі школярів ‒ ром Раджик Ковальчук відмовився. Мовляв, не зобовʼязаний цього робити, окрім того, має травму ключиці. Між учителем та учнем завʼязалася суперечка, далі, за словами хлопця, педагог його декілька разів ударив. Пізніше «на підмогу» прибігло ще двоє місцевих мешканців. - інформує ВолиньPOST.

«Вчитель заламав мені руку і сказав піднімати колоду. Я відмовився, бо вона тяжка. Пригрозив розказати директору, я сказав, що не боюся, все одно не підніматиму. Він почав мене обзивати, я почав їх обзивати. Потім прийшло двоє п’яних дядьків, які косили траву біля школи. Кажуть мені: «Що ж ти такий розумний?». Я не розумний, але заступитися за себе можу. І почали мене штовхати, кидати в асфальт. Потім почали бити. Заставляли мене піднімати колоду, але я все одно відмовлявся. Кинули мене в асфальт, я зігнувся, а вони почали бити», – розповідає Раджик.

Наразі дитина знаходиться у лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, забоєм хребта і лівого надпліччя.

Справу розслідують правоохоронці. Сільський голова Пустомитів Ярослав Зеленський коментує ситуацію неохоче. Запевняє, що у його селі до ромів ставляться нормально і ксенофобських настроїв тут ніколи не було.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
загреб Показати IP 14 Червня 2013 15:41
Мало вламали.Мужикам уважуха.Давно пора етих спиногризов проучить.
Папа Рафіка до загреб Показати IP 14 Червня 2013 17:51
Рафік нє віноват, ето фсьо скріпач )))
андрiй76 Показати IP 14 Червня 2013 15:52
А де ви бачили щоб цигани працювали?..Та й подивіться на фотці яка там "ДИТИНА"лежить в лікарні.Такий"бугай",що на ліжку не вміщається хоча це звісно і не повід щоб займатись рукоприкладством...
Лучанин Показати IP 14 Червня 2013 15:58
Нє, ну, бл..н, пєдагоги. Знайшли з ким звязуватись. :) Чекаємо продовження історії. Надіюсь що їх дуже сильно цигани не відп..ть, бо їм ще треба відсидіти за свої дії.
Побажання до Лучанин Показати IP 15 Червня 2013 04:15
Циганів тобі у сусіди
Лучанин до Побажання Показати IP 16 Червня 2013 01:23
Взаємно. Саме їх і намагаюсь обходити стороною.
коля Показати IP 14 Червня 2013 16:32
глянувши відео прямий доказ що той "педагог" і його собутильники не просихають від спирту.а циган цв_ркнув і от получив по шиї легенько і побіг в травмпункт щоб потім гроші збрити зі школи.отож у всіх гімарою буде від шуму.взавтра всі канали крутити волинське чп будуть.а освіта під контроем області буде заминати с-и-т-у-а-ц-і-ю шоб голови не полетіло багато.максимум вижинуть фізрука.
лучанка Показати IP 14 Червня 2013 17:41
мало дали, моя дитина може працювати, а циганя - ні! законів дурних напридумували- меншинам права більші, ніж українцям!Бо вже, бачте, ксенофобія...От би ізольоване від нас село циганське зробити, щоб ці паразити самі сіяли, орали, косили, збирали, прибирали і т.д., то більше порядку було б.А то думає, де тільки вкрасти, видурити, їсти ж хоче. І всі поголовно там слабі, на "опарацию" гроші дайте!
Жека Показати IP 14 Червня 2013 18:37
Щоб тобі циганва працювала, та ніколи. Краще вкрасти та та скиглити на вулиці про поміч
Любі свині Показати IP 14 Червня 2013 20:04
Недавно в магазині "ВІО" на Варшавці така чорно..жопа підходить і каже "Дай гривню".Я зирк на підлогу - 50 коп. лежить. Кажу - вон глянь - лежить - підніми і твоє буде. То ця паскуда визвірилась на мене щось по свому прохрюкала і пішла. А копійки НЕ ПІДНЯЛА!!!То яка до нихжалість - це нероби і трутні!!! Понавидумували фільмів-казочок про Будулая, всіїх жаліли - а воно от як.Хай Бог простить, не дурно їх звідусіль гонятьі не навидять.Резервуації - їхня домівка!
Тіна Показати IP 14 Червня 2013 20:55
цигани це проміжна ланка від тварини до людини.
мго до Тіна Показати IP 14 Червня 2013 21:26
А давайте тролей в интернете называть - "промижна ланка"... Вы кто такие чтобы решать кто есть кто? Каждый человек имеет право на жизнь и уважение.
Любі свині Показати IP 14 Червня 2013 22:58
Так. МГО - Ви праві.Кожна людина має право на повагу та на життя. Але не за рахунок інщих.Чи ви не в курсі шо вся ширка макова від циганви йде? Чи може назвете в Луцьку хоть одного працюючого цигана?
Лучанин до Любі свині Показати IP 16 Червня 2013 01:27
Опа! А депутати, інші чиновнички? Вони не за рахунок інших жирують? В іншому згідний. Але от цигана працюючого не назву, а роми працюючі є.
рома до Любі свині Показати IP 26 Червня 2013 02:50
Про ширку - ніфіга не так, міліція (особливо Луцький міськвідділ) років 5 як потіснила циган на цьому ринку і взяла його під свій контроль.
лахматий будун Показати IP 15 Червня 2013 11:33
не давайте гроші циганам!хай шукають заробітку. а от бити, хто б це не був, циган чи негр, педагог не мав жодного права. сьогодні він так вчить працювати рому, завтра вашу дитину. я особисто не роздаю тяжкозароблене неробам, і відповідно не скиглю
учителька Показати IP 15 Червня 2013 16:30
Нічого собі школа!!! Жахіття! Якби не відео, ніколи б у житті не повірила в правдивість написаного. Перевірку до них з міністерства! Розігнати всіх "педагогів" з такої горе-школи!
111 до учителька Показати IP 15 Червня 2013 23:21
вигнати циганчука з школи
таки да Показати IP 15 Червня 2013 19:56
Правильно.А на їх місце вчителями поставити циган.І "учительку" до них директором!
до ТАКИ ДА Показати IP 15 Червня 2013 20:13
Такого ставлення до дитини, незалежно від національності, справжній учитель ніколи не допустить. У мене також трапляються різні учні, але ситуації завжди вдається владнати. А тут не те що непрофесіоналізм, а кримінал! Жахливо, що ви ще й захищаєте це дикунство. Видно, для вас приниження гідності - звична річ.
УЧИТЕЛЬЦІ Показати IP 15 Червня 2013 20:23
Не пишіть брехні-ЗАПИТАЙТЕ В СВІДКІВ!На відео вчителя немає!
учителька Показати IP 15 Червня 2013 21:48
То розкажіть, як було насправді. І чому діти, перебуваючи в таборі, були без педагогічного нагляду? Наскільки я знаю, у дітей є вихователь, який ні на мить не має права залишити їх. Де б не був учитель, у кадрі чи поза ним, він винен! До речі, восени в Затурцях через недбальство педагога загинула дитина. На жаль, трагічні випадки нічого не вчать.
Семен Показати IP 16 Червня 2013 00:12
Не учителька,а прямо Господь Бог вчительський!Всім вчителям вину встановила!
Про мене, Семене? Показати IP 16 Червня 2013 01:08
Ваша іронія, пане, недоречна. Якби всі, не лише вчителі, сумлінно виконували свої безпосередні професійні обов'язки, не були б ми на ганебному місці у світі за рівнем життя. А то ми тільки нарікати вміємо, а працювати якісно не хочемо.
ккк Показати IP 16 Червня 2013 18:06
вчителя повісити за яйця хай йде корів пасти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus