USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Убивцю волинського офіцера СБУ затримали на кордоні. ПОДРОБИЦІ

27 Березня 2015 10:13
Убивцю волинського офіцера СБУ затримали під час спроби нелегального перетину кордону сьогодні, 27 березня.

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбуці Президент України Петро Порошенко.

«Сьогодні зранку, під час спроби нелегального перетину державного кордону, підрозділом СБУ було затримано вбивцю співробітника СБУ - Віктора Мандзика.

Як я і обіцяв родині загиблого, для мене та для СБУ це є справою честі. Операція продовжується, всі, хто був причетний до вбивства нашого офіцера - будуть знайдені та покарані», - написав президент.

Сьогодні зранку, під час спроби нелегального перетину державного кордону, підрозділом СБУ було затримано вбивцю співробі...

Posted by Петро Порошенко on 27 Март 2015 г.


Радник глави СБУ Маркіян Лубківський, повідомив про подробиці затримання вбивці, повідомляє «Преса України».

З його слів, громадянина України Дениса Гордєєва затримала спеціальна група контррозвідки СБУ спільно з управлінням СБУ у Закарпатській області в результаті складної і ризикованої спецоперації.

«У затриманого було вилучено пістолет ТТ та набої до нього - наші хлопці серйозно ризикували», - розповів Лубківський.

Він зазначив, що Гордєєв переховувався від міліції, таємно пересувався Україною і мав намір виготовити фальшиві документи, щоб виїхати за кордон.

Як повідомляє УНН, народний депутат Андрій Денисенко допоміг вистежити свого колишнього помічника Дениса Гордєєва. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив нардеп і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“Сьогодні вночі в Ужгороді при спробі втекти до Європи був затриманий підозрюваний у вбивстві офіцера СБУ Віктора Мандзика, колишній помічник одного з народних депутатів, тепер уже позафракційного. Даний народний депутат, дійсно спочатку подумав, що його помічника підставили, що він не міг скоїти цей жахливе вбивство, проте після того як він розібрався в ситуації, почув свідчення очевидців, він сам допоміг слідству вийти на підозрюваного у вбивстві та затримати його при спробі перетину кордону”, — написав він.

Нагадаємо, оперуповноважений Любомльського МРВ УСБУ у Волинській області капітан Мандзик Віктор Сергійович загинув 21 березня у Волновасі, виконуючи свій професійний та громадянський обов’язок.

З офіцером СБУ прощалися під Гімн та залп.

Сьогодні зранку, під час спроби нелегального перетину державного кордону, підрозділом СБУ було затримано вбивцю співробі...

Posted by Петро Порошенко on 27 Март 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
Лучанка Показати IP 27 Березня 2015 10:29
А хто розслідує і покарає вбивць наших дітей та чоловіків( не офіцерів СБУ) які поклали своє життя під ІЛЛОВАЙСЬКОМ, ДЕБАЛЬЦЕВИМ іт.д До сьогоднішнього дня не відома їхня доля,,, ВОНИ Ж НЕ ОФІЦЕРИ СБУ!!!
123 до Лучанка Показати IP 27 Березня 2015 10:36
Один вірний пес режиму вартий більше сотні полеглих героїв...
моя думка до Лучанка Показати IP 27 Березня 2015 11:31
на мою думку,відповідати за"котли" мають посадовці Генштабу,Міноборони та інші,причетні до планування й провалу цих операцій.Розслідування ж провели,просто посадити нікого не хочуть.З цих відомств питати треба. Не змішуйте все в одну купу!! Віктор-офіцер СБУ,от його колеги й виконали свою роботу!! про заяви Президента згодна-усі мають бути нарівнІ.
Костя до моя думка Показати IP 27 Березня 2015 12:35
Серйозно???? А керують "антитерорестичною операцією" не СБУ??? А контролювати і присікати ще на етапі зародження сепаратизму МАЛИ НЕ СБУ????? СБУ ЗАРАЗ ГЕРОЇ????
моя думка до Костя Показати IP 27 Березня 2015 14:00
формально,так,Ви маєте рацію,правильно все кажете.бо офіційно війни нема у нас.Та насправді воюють там за правилами війни,а не АТО.і знають про це УСІ! про те,чому усе це почалося-гадаю,не варто сперечатися-причин мільйон.і не тількиСБУшники винні,що допустили сепаратизм.
свидомий до моя думка Показати IP 29 Березня 2015 15:58
несе персональну видповидальнисть за кожного солдата його безпосередний командир и головнокомандувач вси инши стрилочники Свое ставлення до солдата наш головнокомандувач показав пид час инавгурации
ФигВам до Лучанка Показати IP 27 Березня 2015 12:02
А никто! Они выполнили свой "долг". Правда, когда это они так успели задолжать и за что - никто никогда никому не ответит.
мер Показати IP 27 Березня 2015 10:43
Волинські новини позакривайте коментарі. Бо вони лише ненависть в людей наганяють
ФигВам до мер Показати IP 27 Березня 2015 12:03
Дадада, должно быть только одно истинно верное официальное мнение!
гриць до ФигВам Показати IP 27 Березня 2015 15:26
ну звісно, ще є твоя троляча думка))) без неї всі просто в інформаційному вакуумі))
Укроп Показати IP 27 Березня 2015 10:47
Без сумніву доля військових,що загинули під Ілловайськом та Дебальцевим має турбувати Президента не менше ніж вбивство офіцера СБУ.Але розкриття такої резонансної справи вселяє надію. А Вітя(офіцер СБУ) ніколи "псом"не був,а завжди залишався людиною і справжнім офіцером.
Ігнатій Лойола Показати IP 27 Березня 2015 11:14
Затримали - добре. Але хто він, той Гордєєв? До якого угрупування відноситься? Судячи з його мегапатріотичної футболки - який-небудь ПС чи ОУН? Хто?
Андрій Показати IP 27 Березня 2015 11:19
Показуха, тиждень вся СБУ одного клоуна по Україні ганяла. Президент хоч одну обіцянку виконав, і то чужими руками. Значить про інші обіцянки можна забути.
Лучанин до Андрій Показати IP 27 Березня 2015 11:42
Ні блін,Президент сам мав по території України ганяти і ловити. І для чого писати тупі коментарі!
Андрій до Лучанин Показати IP 28 Березня 2015 11:33
Президент повинен зробити так, щоб не тільки із за вбитого сбу-шника ганяли, а й за кожного простого громадянина України так СБУ працювала. А твої коментарі не розумніші. "Сам тупий.."
мама в1йськовослужбо Показати IP 27 Березня 2015 11:43
Люди добр1, вс1х ви1йськовослужбовци1в, як1 звгинули чи поранен1 дуже 1 дуже жаль. Горе батьк1в, дружин, д1тей не можна описати. Яка р1зниця оф1цер СБУ чи не СБУ... А нашим президенту, голов1 СБУ велика подяка в1д матер1в в1йськовослужбовц1в як1 ще на сход1. Велика подяка колективу СБУ Волин1 за достойну орган1зай1ю похорону.МИ ХОРОНИЛИ ГЕРОЯ! Мама В1ктора тримайтесь!
До депутата Показати IP 27 Березня 2015 13:08
А що, пане депутате, злякались наслідків для себе. Ще два дні тому били себе в груди, що ви і ваш помічник протистояли контрабанді, і вбивство було вимушеною мірою, а тепер виявляється ви самі її кришували ?
доКостя Показати IP 27 Березня 2015 14:32
так,формально Ви правильно кажете,проте насправді ж там відбувається усе за законами війни! АТО-це тільки папірці.УСІ про це знають.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus