USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Убивця на Волині завдав жертві 22 удари ножем

15 Червня 2013 17:30
Тринадцять років за ґратами проведе чоловік, який скоїв резонансне вбивство на вулиці Рівненській у Луцьку в грудні торік.

Так ухвалив Апеляційний суд Волинської області.

Колегія суддів розглядала справу по обвинуваченню чоловіка у вбивстві, яке набуло широкого розголосу в обласному центрі. У грудні торік спалахнула пожежа в багатоповерховому будинку на вулиці Рівненській. Коли вогнеборці загасили полум’я, в оселі виявили труп 68-річної господині.

Але вже наступного дня звістка від правоохоронців буквально приголомшила – насправді трапилося вбивство. А «червоного півня» пустили, аби приховати злочин.

Невдовзі міліція розшукала підозрюваного. Ним виявився інвалід ІІ групи родом із Москви, який працював столяром в спецкомбінаті КПО.

Як з’ясувалося, чоловік проник у помешкання, але зіткнувся із господинею. Поміж ними виникла суперечка, і зловмисник схопився за ножа. Наче озвірілий, він продовжував завдавати жертві удар за ударом. Згодом експерти нарахували на тілі пенсіонерки не менше 22 колото-різаних ран.

Більше того, різанина тривала близько десяти хвилин. Спочатку жінка ще намагалася втекти, але сили були нерівні. Після вбивства чоловік забрав каблучку, наручний годинник і пенсійну картку, а квартиру підпали, аби замести сліди. Із банківського рахунку він потім зняв 11 тисяч гривень.

Чолов’яга намагався переконати суддів, що не мав наміру вбивати жертву. Мовляв, це сталося заледве не випадково – в запалі суперечки. Та й брати речі загиблої теж не хотів. Але колегія суддів Апеляційного суду до його аргументів не дослухалася і лишила в силі вирок Луцького міськрайонного суду.

Відповідно до нього, чоловіку за вбивство доведеться провести за ґратами 13 років. А все його майно буде конфісковано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus