USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Любешові втопився 6-річний хлопчик

21 Серпня 2014 13:17
У Водосховищі у Камінь-Каширському районі втопилася жінка. Окрім того, в Любешові втонув 6-річний хлопик.

Так, до Камінь-Каширського райвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від чергового фельдшера центральної районної лікарні, що у водосховищі села Брониця втопилася жінка.

Про це інформує Волинь-нова.

Як розповіла інспектор по роботі з населенням та громадськими формуваннями Камінь-Каширського райвідділу внутрішніх справ Надія Тороканець, мешканка села Кримне Валентина разом із 8-річною донькою, кумою та її чоловіком купалися у водосховищі. Коли рідні помітили, що жінка довго не випливає, кинулися її шукати. Однак витягли на поверхню уже мертвою. У Валентини Ч. залишилося четверо дітей.

Трагічний випадок трапився і в Любешові. У Стоході втопився шестирічний Михайлик Л. Батько, якого теж був на річці, пірнав, шукаючи сина, та марно. На місце події відразу прибули рятувальники, але дістали дитину вже неживою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus