USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Внаслідок отруєння у лудинській школі госпіталізовано вже 21 учня та вчительку

3 Березня 2017 16:45
За станом на 16:30 внаслідок хімічного отруєння в сільській школі госпіталізовано 21 учня та вчительку. До лікарняних палат потрапили учні з 5-ого по 8 класи.

Як повідомлялося, у школі села Лудин Володимир-Волинського району сьогодні, 3 березня, близько 11 години ранку діти отруїлися невідомою речовиною.

Протягом кількох годин до місця події з'їхалися швидка допомога, СЕС, служби порятунку та представники владних структур. Між тим, протягом дня кількість постраждалих дітей зростала погодинно.

Як повідомили у Волинському обласному центрі екстренної медичної допомоги та медицини катастроф станом на 16:30 в стані середньої тяжкості госпіталізували 22 особи, з яких 21 дитина віком від 9 до 12 років та одна вчителька. На місці події працюють бригади швидкої медичної допомоги з Устилуга, Володимира-Волинського й Нововолинська. Нараі Володимир-Волинська ЦРЛ справляється з навантаженням, проте сусідня Нововолинська районна лікарня готується у випадку необхідності прийняти пацієнтів.

Нагадаємо, за фактом отруєння невідомою речовиною в лудинській школі поліцейські розпочали перевірку. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Розчарована Показати IP 3 Березня 2017 21:10
Дивилася єфір. Була за Юлію поки : " ""Ігорю, давай скасуємо рішення про заборону ввозу сміття в Луцьк зі Львова !!! """ ........... цирк та й годі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus