USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

В Одесі готували серію резонансних злочинів

13 Вересня 2014 17:14
Служба безпеки України затримала членів терористичної групи, яка планувала злочинну діяльність на території Одеського регіону.

Як повідомили Еспресо.TV в СБУ, у результаті спецоперації в Одесі затримали трьох членів терористичної групи. Усі вони місцеві мешканці. За грошову винагороду в розмірі 50 тисяч доларів США зловмисники готували в Одесі серію резонансних злочинів. У плани терористів входив, зокрема, теракт у людному місці поруч із центральним офісом однієї з банківських установ, а також вбивства громадських активістів. Відповідальність за теракти, за задумом зловмисників, мала взяти на себе міфічна організація «Українська червона армія».

У членів терористичної групи виявили та вилучили пакунок із вибуховою речовиною (типу амоналу), 4 споряджених детонатори, 30 запалювачів, колба з речовиною для випарювання гексогену, пістолет «Вальтер», 16 патронів для ПМ, мисливський ніж (тесак), речовини для приготування вибухівки (селітра, серебрін, перекис водню).

Затриманим оголосили підозри у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 258-3 (Створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове слідство триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
віктор Показати IP 13 Вересня 2014 17:52
а чого ще чекати від пук тінських шавок...свого часу за його наказими підривали будинки і гинули люди в росії...на сьогодні більшого ворога ніж росія в україни немає
так і бачу Показати IP 13 Вересня 2014 18:41
скажіть хоть раз правду!!! слабі на голову малолітні рашенпедріоти вирішили погратись в війну - купили серебрянки, селітри, перекису а коли хотіли купити 10 пачок гідропіриту та марганцовки їх здала СБУ продавець ліків з аптеки, що їх затримали то її заслуга

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus