USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В центрі Луцька дівчина на переході потрапила під колеса тролейбуса

28 Березня 2016 10:27
ДТП за участю пішохода та тролейбуса сталася на вулиці Винниченка, сьогодні, 28 березня, близько 10.00 . Аварія трапилася фактично на пішохідному переході, за яким одразу ж розташована зупинка громадського транспорту.

Як розповідають очевидці, тролейбус рухався на зелене світло і прямував на зупинку.

Водночас молода дівчина, орієнтовно студентського віку, вирішила перебігти дорогу. Свідки кажуть, що переходити дорогу вона збиралася на червоне світло. А ще була в навушниках, через що, можливо, й була неуважною.

Свідки події запевняють, що водій тролейбуса не винен і рухався за правилами. Наразі на місці події працюють працівники поліції , відбирають свідчення та оформляють ДТП.

А постраждалу забрала карета «швидкої допомоги» до медичного закладу.
Як згодом повідомили у патрульній поліції Луцька, з'ясувалося, що 18-річна дівчина, переходила дорогу на пішохідному переході. Її зачепив тролейбус передньою боковою частиною. Дівчину від удару відкинуло на невелику відстань. Коли на місце події прибули патрульні, постраждала перебувала в шоковому стані. Видимих травм на ній не було, та дівчина скаржилася на сильний біль в спині. Тож медики її повезли до міської лікарні.

Згідно з процедурою, водія тролейбуса поліцейські повезли на освідчення в наркодиспансер. Та сам водій переконував, що він їхав згідно з правилами, на зелене світло, а правила порушила дівчина. Нагадаємо, патрульна поліція Луцька почала штрафувати не лише водіїв за порушення правил дорожнього руху, а й пішоходів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
100 Показати IP 28 Березня 2016 10:40
то буде наука на майбутнє
Лучанин Показати IP 28 Березня 2016 10:49
Винна міська рада та дорожні служби!!! Я неодноразово писав про те щоб повернули нормальний режим роботи світлофору, підходив до служби яка обслуговує світлофор. Сказали що передадуть кому треба. Кому і скільки треба ще кричати? Школа, інститут, зупинки... Треба просто збільшити на 5 секунд тривалість режиму для пішоходів та зменшити на 15 для авто, тобто повернути як було раніше. Тоді пішоходи завжди можуть зачекати зайві 5 секунд і для авто не створюється пробок. Зараз старші люди не встигають перейти дорогу, а чекати 40 секунд переходу коли проїзжає пару машин та на зупинці стоїть тролейбус чи маршрутка теж ніхто не бажає. Та хоч постійно там поліцейського поставте - не допоможе! Коли в нас для людей хоч щось почнуть робити? Зробіть світлофор!!!
777 Показати IP 28 Березня 2016 11:24
чому у нас всі переходи розташовані відразу біля зупинок і всі зупинки відразу ж біля перехресть чи виїздів з прилеглих територій
Хм Показати IP 28 Березня 2016 11:26
Бажано дівчині засунути наушники в інше місце, і уважніше дивитися на дорогу, задолбали ті пішоходи. Не кажу, що водіі гоняться на великій швидкості.
Просто лучанин до Хм Показати IP 28 Березня 2016 11:48
Цілком вірно! Музиканти.... Не наслухалась музики курка.
Коля Показати IP 28 Березня 2016 11:30
І куди ми так спішим? давайте насолоджуватись життям не поспішати ні водії ні пішоходи і все буде гаразд
111 Показати IP 28 Березня 2016 11:33
Не бажає чекати 40 секунд на переході - доведеться почекати значно довше на лікарняному, там вже нікуди поспішати не потрібно
Rsy Показати IP 28 Березня 2016 11:46
На переході біля цуму, коли буквально метр залишається до тротуару, на світлофорі починає змінюватися світло, машини починають сунути просто на людей. Що, якщо хтось не встигне відскочити, то переїдете? не доходить, що не всі можуть бігати, бо є хворі, вагітні, після операцій.
Анонім до Rsy Показати IP 30 Березня 2016 08:16
Це тому, що світлофор пішоходів загорается швидше за світлофор транспорту, це вже більше року наблюдаю.. І ніхто нічого не робить.
компетентний Показати IP 28 Березня 2016 11:52
Ті навушники трикляті - скільки народу через них погинуло. В транспорті зранку їде дівча ,в навушниках музика грає так , що іншим пасажирам голосно чути . Тоді що вже в неї в голові? Какофонія.
Ага до компетентний Показати IP 28 Березня 2016 12:57
ховаться в навушники, щоб не бачити ваших вічно незадоволених пик і не чути злобного брюзжання. Гляньте всі на себе зі сторони - ходите з перекошеними фейсами і аж шипте від злості, шукаючи на кого б вилити отруту, а під гарячу руку найчастіше потрапляють підлітки, бо ж вони ще не дадуть здачі на належному рівні.
gandveyn до Ага Показати IP 28 Березня 2016 14:23
Підтримую, так як і сам так роблю...
Жорік Показати IP 28 Березня 2016 13:02
До переходу щн метрів 10, це зупинка біля ломбардів. То виходить тролейбус збив дівчину і від'їхав назад. Маразм. Купила дура телефон, банана у вуха і як кажуть нехай весь світ зачекає, бо я БЛД дурна хочу перейти дорогу. Там є регульований світлофор, а якщо вона звикла у себе в селі чи на хуторі бігати перед конями то і буде їй уроком. Досить цих дебілів студентів, бабуль різних та інших які думають, що де хочу там і йдуб
Водій Показати IP 28 Березня 2016 13:22
Там тролейбус хотів проскочити на жовтий переходячий на червоний , так дівчина побачила зелений для пішоходів і почала переходити дорогу,не глянувши що рухається тролейбус. Я був скільки раз світком коли тролейбусники на червоний їдуть так буд то він зовсім не червоний.
Лучанин до Водій Показати IP 28 Березня 2016 14:14
Підтверджую. тролейбусники, в сторону ЦУМа, постійно їдуть на жовте, ще й "газку" добавляють, маршрутчики також. І це при тому що на зупинці нема де зупинитися, бо й так багато транспорту стоїть. В іншу сторону маршрутчики не можуть ніяк зачекати поки люди перейдуть, а рушають з зупинки навмисне на жовтий. Там би з пару днів поліція почергувала та й "на***нула" одного-двох по повній, то може й інші ПДР почали би вчити та виконувати.
Пішоход до Водій Показати IP 28 Березня 2016 16:55
Сама з дитиною суть не втрапила під тролейбус навпроти Там-Таму, бо він гнав на червоне із зупинки,незважаючи,що загорілося зелене для пішоходів,А з ним ,за компанію, ще й кількості автівок промчало.Водії,будьте ввічливіші!Пішоходи,будьте уважніші,бо авто складніше зупинити,ніж вам зачекати!!!
Анонім Показати IP 28 Березня 2016 13:55
там постійно всі перебігають. нема машин - побігли, хоча кілька хвилин можна і постояти. як то кажуть ду#у легше зупинити чим тролейбус чи машину.
водій2 Показати IP 28 Березня 2016 14:04
іноді їдеш - а ті дівки в навушниках навіть не глянуть у сторону, де рухається транспорт. йдуть і все. хочеться вийти і обматюкати їх.
свідок Показати IP 28 Березня 2016 14:33
я була свідком аварії. Дівчина переходила дорогу не дивлячись по сторонах. Не помітивши тролейбус вона буквально лобом заїхала в середину корпусу. від сильного удару її відкинуло назад і вона головою вдарилась об асфальт. І світлофор тут нідочого, оскільки коли вона йшла через дорогу, по факту тролейбус вже був перед нею. Чому вона перла напролом?? Навушники були у вухах а не на очах!!!
свідок2 до свідок Показати IP 28 Березня 2016 15:17
у мене є свідок, котрий запевняє, що світло було для пішоходів зелене, а тролейбус гнав як скажений. то ж придержіть сівй гнів. пішоходи, які буцім -то вас так уже задовбали, швидко у луцьку "під землю підуть", щоб не заважали ганяти шумахерам МІСТО МАЄ БУТИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ!
Джон до свідок2 Показати IP 28 Березня 2016 18:31
як би там не було треба дивитись по сторонам, бо це дорога, а не стежка в полі. І взагалі, не треба оскаржувати природній відбір. "застав дурного богу молитись, він собі лоба розіб'є"
нхя не смішно Показати IP 28 Березня 2016 14:51
Де**ли, які пишуть про якусь "науку" для потерпілої дівчини мабуть не мають власних дітей, чи думають, що вони вічні?
Джон до нхя не смішно Показати IP 28 Березня 2016 18:35
"мабуть не мають власних дітей, чи думають, що вони вічні?" - де**ли-батьки виховують собі подібних. ніколи не помічала? мої батьки вчили мене переходити на зелене і повертати голову на дорозі, навіть на зебрі.
мешканка Показати IP 28 Березня 2016 17:27
Винні обидва дівчина що невпевнелась і її навушники та водій який підїжаючи до пішохідного переходу має зменшити швидкість а у разі потреби зупинитись! А місто для всіх!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Джек Показати IP 28 Березня 2016 19:11
Цікаві було б почитати коментарі якби вона попала під колеса БМВ чи Ренджа,а не тралика.
лунтік Показати IP 28 Березня 2016 21:42
я переходила на зелене світло для пішоходів,але автобус який мав зупинитись продовжував рух..дякувати Богу я вчасно подивилась в бік і встигла відбігти..в багатьог випадках водії за дуже впевнено себе ведуть...
романич Показати IP 29 Березня 2016 22:58
А мені просто шкода дівчину. Винна, не винна. Стільки експерта тут зібралось, що аж незручно стало. А мені просто шкода дівчини, що з нею сталася така пригода. А без музики зараз ніяк, хоча треба бути уважним) 18 річна україночка, виздоровлюй просто швидше і все))) всім добра.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus