USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

В центрі Луцька жінку в одних капцях вигнали з квартири

13 Вересня 2013 09:52
В одних капцях та халаті вигнав з помешкання 54-річну Ганну Шевчук, директор Луцького центру Нерухомості Андрій Пінський. Про це пише Gazeta.ua.

Сьогодні вранці прийшов та силоміць відібрав ключі від її двокімнатної квартири у центрі Луцька на вулиці Грушевського, 1 (квартира 162). Частину речей вивіз у невідомому напрямку. Усі документи залишились замкнені всередині, каже донька жінки Мар'яна Шевчук.
«Мама стоїть під дверима в одному халаті, весь час плаче. Її фактично викинули на вулицю без нічого. Всі речі, сімейні цінності, все замкнуто всередині. Я викликала міліцію, але вони поки не можуть нічим зарадити. Мамі немає куди йти, я живу у Києві. Рідний брат в області», - розповідає Мар'яна.

ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ЖІНКУ З 2 ДІТЬМИ «ІМЕНЕМ ЗАКОНУ» ВИСЕЛИЛИ НА ВУЛИЦЮ. ФОТО


Житло було під заставою кредиту. Його родина Шевчуків взяла в 2007 році. Частково виплатили, але після кризи у 2008 році, Ганна Шевчук втратила роботу, не змогла платити за кредит і згодом банк повідомив, що виставив житло на аукціон. Перші торги навесні не відбулися. На другому аукціоні, за словами Андрія Пінського, квартиру купили за 25 тисяч доларів. Але підтвердження документально родина так і не отримала. Виявляється, квартиру виставили на продаж за 39 тисяч доларів.

«Минулого тижня, мені подзвонив якийсь чоловік, представився новим власником квартири Андрієм Миколайовичем Пінським. Вимагав, щоб я терміново їхала у Луцьк, погрожував, що якщо я не приїду, маму викине з хати. Я в нього питалась хто він? Каже директор Луцького центру нерухомості. Я тоді його попросила, хоч якісь документи мені вислати, що собою вони представляють. Цих вихідних таки приїхала, а він мені жодних документів, що придбав квартиру не показав, але дальше каже, щоб ми забирали свої речі і вимітались звідси», - зазначає донька.

Каже, що чоловік їй кілька разів погрожував, обіцяв запроторити до в'язниці.
«Казав, що мене чекають кримінальні розбірки, щоб я завжди оглядалась, а то можуть напасти невідомі. Обіцяв мою маму запроторити до психлікарні, щоб вона стала неосудна. Потім казав, що дасть грошей, але щоб ми по-швидше звільнили житло, то зніме мамі житло і допоможе з роботою, бо він людина віруюча. А чого ми маємо покидати власне житло, якщо не бачили документів, за якими він є власником? Навіть, якщо так виселяти з квартири можуть тільки з рішенням суду, але я як не шукала справи такої не знайшла», - додає жінка.
«Сьогодні я дізналась, що ми з братом вже виписані з квартири без нашого відома і не відомо, чи на законних підставах», - додає.

З чоловіком, який представився Андрієм Пінським, поки що зв’язятися не вдалося.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАТІР З 4 ДІТЬМИ НА ВОЛИНІ ВВЕЛИ В ОМАНУ І ЛИШИЛИ БЕЗ ЖИТЛА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
рууу Показати IP 13 Вересня 2013 10:09
Так люди не выплатили кредит-чему тут удивляться? Если бы у вас купили в долг скажем машину,и не рассчитавшись рассказывали бы слезогонные байки и продолжали на ней ездить-вы бы её не отобрали силой?
Любі свині Показати IP 13 Вересня 2013 10:10
А що оцінку ДВС з боржником не погоджувала? А що київська доця не може найняти адвоката?А що мешканці квартири не були повідомлені про торги? Чи надіялись що якось минеться. Якщо були порушення зі сторони ДВС ( а там це як правило ) - прокуратура повинна вмішатись.А на рахунок що віруючий - то штундяри всі такі - нема чого дивуватись
Тарас до Любі свині Показати IP 14 Вересня 2013 22:04
василько радовець тоже штундяра ще той, крадені машини розбирав і торгував запчастинами, на добролюбова знають скільки за ним трупаків, а тепер святим став
Просто так Показати IP 13 Вересня 2013 10:15
Пінський це шахрай...давно пора його на нари...
Тая Показати IP 14 Вересня 2013 22:06
не треба з кредитами звязуватися, всі хочуть багато і відразу, за 5 років дочка з братиком могли б попу напружити і погасити борг. всі хитрожопі, на авось сподіваються.
андрiй76 Показати IP 15 Вересня 2013 00:29
З однієї сторони-шкода жінку,а з іншої...це ж яким треба бути йолопом,щоб закладати житло.Коли вже наших людей життя навчить жити по доходам,а не так як їм хочеться.А якщо дохід не влаштовує,тоді міняти роботу,чи шукати підробіток,а не брати кредит з "туманним"уявленням про те,як і чим його віддавати.Знаю одну"бізнесменку"яка віддала хату на Чернишевського вартістю 140000$ за борги банку(також заклала) і тепер ютиться на зйомній квартирі з матірю і двома дітьми.І все це заради"примарного"бізнес-проекту...Краще пересидіти"скруту"якийсь час на сухарях з чаєм,ніж лізти у боргову"кабалу"до наших банків.
Невасилько Показати IP 21 Грудня 2013 15:16
коментар було видалено
Ганна Шевчук Показати IP 21 Грудня 2013 15:22
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus