USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Водій одного з автобусів-учасників ДТП заснув за кермом?

11 Липня 2013 16:13
Водій болгарського автобуса, який біля села Воля-Любитівська на Волині протаранив український автобус, міг заснути за кермом. Про це кореспонденту ТСН розповів інший водій, який їхав позаду болгарського автобуса і став свідком аварії.

Він каже, що їхав на відстані близько 200 метрів від автобуса SETRA, який віз дітей з Білорусі до Болгарії. Побачив, як автобус раптово повернув вліво та виїхав на зустрічну смугу, зіткнувшись з іншим пасажирським автобусом. На його думку, водій болгарського автобуса заснув за кермом. У ДАІ ніяких висновків щодо причин аварії поки не роблять, поки що опираються на свідчення очевидців. Однак відомо, що на українському автобусі був встановлений відеореєстратор. Його вже зняли, аналіз відео і висновки експерти обіцяють за декілька днів.

Після аварії обидва автобуси були сильно пошкоджені – тіла загиблих водіїв довелось витягати з металу за допомогою автогену. Діти, які їхали в автобусах, навіть не зрозуміли, що сталося: вони спали. Проте з ними все одно працює психолог.

Автобуси вже розтягли з дороги. Проте рятувальники досі прибирають з покриття мастило. Через аварію на трасі кілька годин були декількакілометрові затори з вантажівок, які прямували нею до кордону.

Нагадаємо, сьогодні, 11 липня, близько 8 години ранку, на 82-му кілометрі автодороги Луцьк-Ковель в районі села Воля-Любитівська сталося зіткнення двох пасажирських автобусів.

Це були болгарський автобус SETRA, який віз підлітків з Білорусі на відпочинок до Болгарії та український автобус Еталон, який віз пасажирів за маршрутом Луцьк-Шацьк. В результаті аварії загинули 8 людей, серед них водії автобусів та одна дитина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Ork Показати IP 11 Липня 2013 19:51
І досі не можуть заспокоїтись... 10 років тому два президенти поставили крапку - вибачаємо і просимо вибачення. кому ще чогось бракує?
Сергій Осійчук Показати IP 11 Липня 2013 22:40
автомобільній дорозі Луцьк - Ковель, необхідно надати статус дороги державного значення. дорогу необхідно розширити по 2 полоси в кожному напрямку і розділити 2 рядами відбійників. це прохання до Б.П. Клімчука і завдання для Януковича це зробити!!!
мандрівник до Сергій Осійчук Показати IP 12 Липня 2013 10:02
а зараз якого вона значення? місцевого? Це М-19 (міжнародного значення) Про 4 полосні дороги з відбійником - підтримую. Але грошей навіть на капітальний ремонт існуючих шляхів годі чекати.
Корінний лучанин Показати IP 11 Липня 2013 23:33
На цій трасі часті АВАРІЇ. Це ж всім відомо. Участок дороги де сталася аварія є незручним і аварійним. ДОРОГУ ДІЙСНО ТРЕБА РОЗШИРЯТИ І ВИРІВНЯТИ ПОВОРОТИ.І ще крім того, замінити(прибрати) з рейсів ці ДОВБАНІ БОГДАНИ (ЕТАЛОНИ)- ВОНИ Є НЕБЕЗПЕЧНІ ДЛЯ ПАСАЖИРІВ!!! ВИ ж ПОДИВІТЬСЯ - маршрутка в "ЛЕПЕШКУ", 6 людей на смерть із маршрутки! Це ж про щось говорить!!! БОГДАНИ- ЦЕ ЖАХ!
мандрівник до Корінний лучанин Показати IP 12 Липня 2013 09:57
Дорога в місці ДТП пряма як струна і з новим асфальтом. Більше постраждав Еталон через різну вагу автобусів. Сетра важить 18 тон + люди і речі в багажниках на відпочинок. Еталон максимум 6

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus