USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волиняни побоюються, що водій смертельної ДТП уникне покарання

31 Січня 2015 14:42
Під час дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася у селі Дубове Ковельського району, загинув пішохід. Місцеві жителі впевнені: винуватець в смерті пішохода – працівник міліції. Але, на їхню думку, справу хочуть «зам’яти», - інформує сайт «Ковель».

Так, 16 січня у селі Дубове на вулиці Ковельській трапилася ДТП, внаслідок якої загинув пішохід. Відрізок дороги Ковель-Брест, яка проходить через село Дубове, є небезпечним для пішоходів. Щороку там трапляється по кілька автопригод.

Депутат Ковельської районної ради Юрій Мельник під час сесії районної ради 30 січня озвучив депутатський запит, що стосувався цієї події. Він попросив голову районної ради звернутися у відповідні служби, щоб встановити знаки обмеження швидкості на цій ділянці руху.

Окрім цього, депутат повідомив, що місцеві жителі впевнені: винуватець в смерті пішохода – працівник міліції. І родичі горе-водія працюють в Ковельському відділі міліції. Люди говорять про те, що справу готуються «зам’яти».

Юрій Мельник звернувся до начальника місцевої міліції Івана Туся, щоб він особисто проконтролював процес розслідування цієї справи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
всі злочини Показати IP 31 Січня 2015 19:10
скоені міліціянтами розслідуе прокуратура.а депутату про це невідомо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus