USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин, який постраждав у ДТП на трасі «Ковель – Жовква», помер

4 Жовтня 2015 10:59
Водій «Fiat Ducato», який постраждав у жахливій ДТП на трасі «Ковель – Жовква», помер у лікарні. Про це інформує видання БУГ.

Сорокадворічний мешканець Нововолинська після лобового зіткнення із легковиком біля шахти №9 21-го вересня каретою швидкої допомоги був доправлений до Нововолинської ЦРЛ у важкому стані. У реанімаційному відділені лікарі боролися за життя чоловіка, проте так і не змогли його врятувати.

Нагадаємо, ДТП трапилася на трасі «Ковель – Жовква» в селі Литовеж (район Нововолинської шахти № 9), 21 вересня після обіду.

Як повідомили в ЦРЛ, потерпілий помер вночі з четверга на п’ятницю (2-го жовтня). З усіх госпіталізованих після ДТП медики оцінювали його стан здоров’я не як найважчий. Травми найбільшого ступеня важкості отримав пасажир «Chery», мешканець села Тудорковичі. П’ятдесятидворічного чоловіка прооперували, зараз він без свідомості. Усі учасники дорожньо-транспортної пригоди до сьогодні перебувають в лікарні. Двох потерпілих переведено в хірургію, один із них – водій «Chery».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Люди добрі ! Показати IP 4 Жовтня 2015 17:56
Водії, не спішіть, благаю Вас ... Бережіть своє здоров'я і пасажирів, пішоходів.
Іван Показати IP 4 Жовтня 2015 20:57
І звідки у вас такі відомості....Якщо ви вважаєте, що стан, коли молода людина втратила 4 л крові, коли перенесла дві складні операції, які тривали більше шести годин, і перебувала у медичній комі -не найважчий....То що ж говорити про п'яного 67-річного водія, винуватця ДТП, який відбувся легким переляком і вільно гуляє містом, а пасажири його авто перебувають і досі у важкому стані в лікарні. Де гарантія того, що завтра цей горе-водій не здійснить нових аварій, в яких можуть загинути ще люди.
Лікар Показати IP 4 Жовтня 2015 23:05
У дуже важкому стані зараз хлопчина-пасажир, а водія Чері відпустили додому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus