USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинянин у Києві напав з ножем на перехожого

21 Квітня 2015 10:17
У Солом’янському районі столиці мешканець Волинської області під впливом алкоголю наніс тяжкі тілесні ушкодження перехожим та завдав матеріального збитку одному з підприємств.

Про це повідомили у прес-службі ВЗГ ГУМВС України в місті Києві.

Молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, підійшов до перехожого та попросив закурити. Не отримавши бажаного, незнайомці розійшлись. Але волинянин, запідозривши, що той самий перехожий переслідує його, накинувся на нього з ножем, який дістав з кишені та завдав хлопцю декілька ударів.

Постраждалий для того, щоб врятуватися підбіг до будки охорони бізнес-центру, що була неподалік. Підбігши, хлопець попросив охоронця викликати швидку медичну допомогу.

За постраждалим пройшов і захмелілий, агресивний молодик. Помітивши свою жертву на пункті охорони, злодій почав бити вікна в ній. Також, перебуваючи в збудженому стані, 23-річний злочинець вихопив з приміщення ножиці та почав наносити ними удари охоронцю.

Охоронець викликав міліцію. При спробі втекти, злочинця затримали працівники Солом’янського райуправління столичної міліції.

Підозрюваний під час допиту стверджував, що його переслідували люди з холодною зброєю. Ці факти в ході проведення слідства не підтверджуються.

Слідчим відділом Солом’янського РУ відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та частиною 4 статті 296 КК України (Хуліганство). За вчинення кримінального проступку 23-річному волинянину загрожує позбавлення волі на строк до восьми років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
тепер нехай скаче Показати IP 21 Квітня 2015 10:22
баран! багато енергії і агресії - є місця де можна їх застосувати з більшою користю
Анонім до тепер нехай скаче Показати IP 21 Квітня 2015 11:20
Правильно. И это место называется просто - арестантский нары.
Ні Показати IP 21 Квітня 2015 11:17
Баран - тварина розумніша
Анонім Показати IP 21 Квітня 2015 12:07
Не вмієш пити - не пий Гірше барана.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus