USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянин під час крадіжки поранив тітку

30 Травня 2016 11:14
Рівненські правоохоронці затримали двадцятиоднорічного волинянина, який разом трьома мешканцями Одеси скоїв розбійний напад у селі Кухітська Воля Зарічненського району.

Про це повідомляє прес-служба рівненської поліції.

26 травня вночі четверо чоловіків у масках та зі зброєю увірвалися в житловий будинок. Невідомі зв’язали батьків і дітей та вимагали гроші. Вистреливши дружині у ногу, розбійники забрали 20 тисяч доларів США та зникли.

Слідчо-оперативна група на місці з’ясувала, що четверо невідомих чоловіків у балаклавах, спортивних костюмах і рукавицях близько 01:30 розбили вікно у будинку 45-річного господаря та, відкривши вхідні двері зсередини, проникли у помешкання.

Зловмисники зв’язали хомутами та скотчем руки і ноги п’ятьом дітям, віком від шести до 16 років, які відпочивали в окремих кімнатах. У подальшому невідомі зайшли у спальню, де відпочивало подружжя.

Розбійники одягнули наручники чоловікові, замотали скотчем руки його 39-річній дружині та почали вимагати гроші.
Подружжя відразу повідомили місце, де лежали півтори тисячі доларів США. Однак зловмисникам виявилося цього замало. Вони прострелили жінці з травматичної зброї ногу. Після цього, отримавши загалом 20 тисяч доларів США, зникли, пошкодивши колесо в сімейному автомобілі, який був припаркований на подвір’ї.

Коли нападники залишили помешкання, першій вдалося звільнитися матері, яка перекусила скотч на руках та допомогла всім іншим. Наручники, які були на господареві, розрубали сокирою.

Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували жінку до Зарічненської ЦМЛ із пораненням лівої ступні.

Поліцейські встановили, що до злочину причетний 21-річний племінник дружини, який проживає на Волині.

«Слідчі слідчого управління та оперативники управління карного розшуку встановили місце знаходження осіб, причетних до скоєння розбійного нападу, – повідомив начальник ГУНП в Рівненській області Сергій Князєв. – Частина з них поїхала автобусом до Одещини, а частина – автомобілем. Ще одного затримали на Волині. Усі четверо зараз дають покази. Проводяться заходи щодо встановлення інших осіб, причетних до резонансного злочину».

Чоловіків віком 24-х, 27-ми та 28-ми років, жителів Одеси, і 21-річного жителя Волинської області, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus