USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Волинянин посеред вулиці знайшов автомат

26 Липня 2016 14:57
Мешканець Турійська посеред вулиці знайшов автомат конструкції Калашникова, який був запакований у поліетиленовий пакет, та забрав його до себе додому, - пише ВолиньPost.

Окрім самого автомату, в пакеті було ще 30 патронів до нього.

Згодом чоловік знайшов зброї застосування – будучи п’яним, пізно ввечері він взяв автомат, сів у автівку та вирішив проїхатись.

Дорогою чоловік вистріляв сім патронів, за що згодом і відповідав перед законом.

Правоохоронці виявили у порушника зброю та притягнули до кримінальної відповідальності.

Однак на час слідства чоловік погодився укласти з прокурором угоду про визнання винуватості, згідно з умовами якої порушник погоджується на призначене йому покарання.

Згодом цю справу скерували до Турійського районного суду, який затвердив угоду про визнання винуватості та призначив покарання у вигляді 3,5 років позбавлення волі з іспитовим строком у 1 рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus