USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинянин викрав скриньку з пожертвами для бійців АТО

3 Липня 2015 08:00
Міліція Волині оперативно знайшла зловмисника, який викрав скриньку для збору коштів бійцям АТО. Про це повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Злодієм виявився раніше судимий за вчинення майнових злочинів житель Нововолинська.

Про крадіжку повідомили 1 липня. Скринька для збору коштів на допомогу військовослужбовцям, які перебувають в зоні АТО, була встановлена у кафетерії. На момент крадіжки у ній знаходилося близько 300 гривень.

Працівники сектору дільничних інспекторів міліції встановили, що правопорушення скоїв 33-річний місцевий житель, який у минулому притягувався до відповідальності за вчинення крадіжки.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 185 (Крадіжка) Кримінально кодексу України. Злодієві загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Днями Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що з приміщення Собору Різдва Христового у Володимирі-Волинському викрали гроші, які збирали на лікування дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus