USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинські прикордонники затримали дебоширів без документів

29 Липня 2016 14:33
Прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону затримали трьох місцевих мешканців, які в нетверезому стані намагались наблизитись до державного кордону на вантажному автомобілі «ГАЗ», - повідомили у Державній прикордонній службі.

На вимогу прикордонного наряду пред’явити документи, що посвідчують особу, агресивно налаштовані громадяни відмовились та в грубій формі почали висловлюватись у бік охоронців кордону.

Бійці групи реагування, що прибули з відділу прикордонної служби, затримали нічних дебоширів. Документів на осіб та на транспортний засіб при них не виявилось. Правопорушників притягнули до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму - знаходження в прикордонній смузі без документів та викликали на місце затримання представників Національної поліції, які в свою чергу оформили водія за керування автомобілем в нетверезому стані.

Також до суду направили документи щодо притягнення затриманих до відповідальності за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus