USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Волинські в’язні порізали собі вени

28 Жовтня 2008 19:01
Засуджені, які перебувають у Маневицькій виправній колонії №42, вчинили акцію протесту. Про це «Волинським Новинам» 28 жовтня розповіло джерело, яке побажало залишитись неназваним.
 
Кілька днів назад ув’язнені оголосили акцію протесту проти брутального поводження з ними адміністрації, адже з часу минулої подібної акції протесту, практично нічого в колонії не змінилося.
 
Понад 100 в’язнів розпочали голодування. Інформація про це була показана на провідних українських телеканалах. Проте «Волинським Новинам» анонімне джерело повідомило, що показане в телесюжетах – це лише «вершина айсберга». Крім голодуючих, декілька ув’язнених порізали собі вени.
 
За інформацією джерела, адміністрація близько 15-ти в’язнів, яких вважала «зачинщиками», таємно перевезла з Маневицької в інші виправні колонії. Один з ув’язнених намагався повіситись, але його персонал колонії «зняв з петлі».
 
Зараз багатьох ув’язнених змушують писати документи, де вони відмовляються від претензій в бік адміністрації, – розповіло джерело. При цьому представники адміністрації не лише погрожують і залякують, а й здійснюють побиття «зеків».
 
Довідково:
 
Наприкінці 2007 року в Маневицькій виправній колонії №42 трапився інцидент, коли в’язні однієї з камер відмовилися змінювати постільну білизну, а на вимогу адміністрації зробити це полоснули себе по венах.
 
Інцидент, що трапився, правоохоронці пояснили намаганням декількох в’язнів нав’язати адміністрації свої «правила гри», зокрема перетворити колонію у так звану «чорну зону».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
reYndjer Показати IP 28 Жовтня 2008 20:41
А би хтось з вас журналістів пропрацював в колонії, з зеками, то ви б такого не писали. Ви реагуєте на "жарені" факти,які вам повідомили по мобільному телефону зеки.На волі ніхто з "бывших", не ріже собі вени.
reYndjer Показати IP 28 Жовтня 2008 20:47
Щось ви довго перевіряєте!!!
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2008 22:38
А працівникам колоній варто пам*ятати що зеки це ЛЮДИ і відноситись до їх треба по людцьки. Пам*ятайте що протизаконні дії можуть і вас перетворити на "зеків".
Анонім Показати IP 28 Жовтня 2008 23:09
де мій коментарій?
reYndjer Показати IP 29 Жовтня 2008 15:41
Зеки, ЛЮДИ але різанням рук вони нічого не вирішать.Багато розвелося захисників у зеків. Хоть би хто з вас захистив працівника колонії, простого рядового. А тим "людям" треба думати до "забора", а не після того як вони потраплять за "забор".
Автор до reYndjer Показати IP 30 Жовтня 2008 02:28
Наведіть приклади порушення прав працівників колоній - опублікуємо!
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 07:30
я погоджуюсь із тим, що не усьому відразу треба довіряти. треба перевіряти і якщо вже й писати, то висвітлювати дві сторони конфлікту.
reYndjer до Автора Показати IP 30 Жовтня 2008 13:34
Зрозумійте, нніхто не піде "жаловаться" журналісту,тому що звільнять з роботи.
Автор до reYndjer Показати IP 30 Жовтня 2008 15:46
А дарма
Анонім Показати IP 30 Жовтня 2008 18:05
почему такая ненависть к своим соотечественникам, почему зек, а не осужденый, почему человек осужденый к лишению свободы автомотически становится бесправным рабом пенетельциальной ссистемы,на которых наживаются те же працівники колонії. Те кого не касается положение бесправных осужденых, нарушений прав человека где бы он не находился, забывают о том, что от тюрьмы и сумы в нашем государстве разве Что депутаты застрахованы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus