USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинського депутата підозрюють у побитті людини. АНОНІМНЕ ВІДЕО

29 Вересня 2013 14:50
У побитті людини «підозрюють» депутата Нововолинської міської ради Леоніда Климовича. Про це йдеться у анонімному відео, посилання на яке, зі слів очевидців, сьогодні було розіслане на електронні скриньки народних обранців, - повідомляє «ПроНовік».

На відео невисокої якості, яке нагадує запис із камер спостереження, показано як чоловік у чорній футболці наносить удари водію припаркованого авто, хоча його і намагаються відтягти троє чоловіків у спортивній формі. У верхньому куті видно дату – 18 серпня 2013 року. Час – 3 година ночі. Місце дії – нібито нічний клуб «Донбас». Проте відеосюжет змонтований таким чином, що у кожному кадрі присутнє справжнє фото Леоніда Климович та відповідний текст біля нього. Розміщене це відео на каналі Ютуб Zhinka Lvivska було ще вчора.

Під відеофайлом також розміщено текст російською мовою:
«Пьяный депутат партии «Батькивщина» Леонид Климович избивает человека после клубной вечерники. Инцидент произошел возле ночного клуба «Донбасс» в городе Нововолынск Волынской области. На видео видно, как пьяный депутат горсовета неистово избивает человека в машине, нанося ему удары в лицо. Собутыльники Климовича, крепкие ребята в спортивной форме, стараются оттянуть товарища от жертвы. Только когда депутат разбивает зеркало заднего вида машины ногой, жертва решается покинуть место избиения.
ВАЖНО: Леонид Климович является действующим депутатом горсовета. Он же в 2010 году возглавлял избирательную кампанию главы горсовета Нововолынска Виктора Сапожникова. 30 сентября 2013 года решением депутатов будет продано Климовичу офисное помещение, ранее рейдерски захваченное у канала кабельного телевидения «Львовская женщина».
Уважаемые избиратели, беспредел волынской «Батькивщины» продолжается!»
ЧИТАТИ ЩЕ: НА ВОЛИНІ ПІКЕТУВАТИМУТЬ МІСЬКРАДУ, ЩОБ ВРЯТУВАТИ «ЛЬВІВСЬКУ ЖІНКУ»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
вася Показати IP 29 Вересня 2013 18:02
Відео просто супер. видно даже назву на рулю .ФОРМАТ 1080р... напевно висока якість.
cb Показати IP 29 Вересня 2013 19:12
Заказняк!!!
правда Показати IP 29 Вересня 2013 20:13
Я таких відео можу зробити багато.
нововолинськ до правда Показати IP 29 Вересня 2013 21:20
Ага і фото хоч Клімчука=)=)=)
нововолинськ Показати IP 30 Вересня 2013 00:05
А ще й музику яку сумну наклали, хоч плач. Щось перестарались ті аноніми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus