USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волинського грибника у лісі шукали рятувальники

4 Жовтня 2010 12:38
У лісі поблизу села Озеро Ківерцівського району Волинської області 3 жовтня заблукав 58-річний лучанин.
Чоловік вирушив на «тихе полювання» з жінкою та двома синами близько 15-ї години. Після 18-ї, коли у лісі почало темніти, а Святослав до автомобіля не повернувся, його сім’я взялася за пошуки. Про це розповів помічник начальника ГУ МНС у Волинській області Володимир Нестеров.
Жінка з синами самотужки шукали батька більше чотирьох годин, але безуспішно. Втративши надію, дружина зателефонувала до служби порятунку МНС «101».
Ківерцівські рятувальники організували для пошуків резервний караул з чотирьох осіб. Пошукову операцію очолив виконувач обов’язків начальника Ківерцівського райвідділу майор служби цивільного захисту Андрій Кузьмов.
Озброївшись ліхтарями та гучномовцями, о 23.15 бійці МНС розділилися на дві групи та разом із членами сім’ї вирушили в глибину лісу.
Через годину пошуки увінчались успіхом – змерзлого, знесиленого та трохи наляканого самотністю та темрявою чоловіка знайшли в гущавині за 4 кілометри від найближчого населеного пункту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Грибник Показати IP 4 Жовтня 2010 14:36
Сам недавно заблукав трішечки. Прикольне враження. А вночі напевно ще веселіше. так що слава МНС! Кажуть, що лісівники навідріз відмовились допомагати шукати заблукалу людину, а міліція сказала - приходьте через три дні. Якщо не буде - приймемо заяву.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus