USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинських міліціонерів підозрюють у неправомірних діях

27 Квітня 2015 12:28
Із заявою про нанесення тілесних ушкоджень працівниками Рожищенського райвідділу міліції вчора звернувся житель міста Рожище, 1978 року народження.

У випадку підтвердження інформації, матеріали для належного реагування будуть скеровані в органи прокуратури, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Попередньо встановили: міліціонери запросили заявника у райвідділ міліції для здійснення слідчих дій у рамках кримінального провадження, розпочатого 18 липня 2014 року за частиною 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Чоловік не виконав законних вимог правоохоронців та вчинив злісну непокору. У результаті до нього застосували заходи фізичного впливу та спецзасоби.

У райвідділі чоловіку вручили повістку щодо прибуття для здійснення слідчих дій на 15:00 27 квітня 2015 року. Окрім того, за злісну непокору законному розпорядженню або вимозі працівника міліції склали адміністративний протокол за статтею 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Заява чоловіка належним чином зареєстрована, призначили службове розслідування, про результати якого буде поінформовано додатково. Окрім того, у випадку підтвердження факту неправомірних дій працівників міліції, матеріали для належного реагування будуть скеровані в органи прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не пацик Показати IP 27 Квітня 2015 13:09
а як по другому ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus