USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинський хуліган спалив автомобілі своїм сусідам. ВІДЕО

10 Вересня 2010 15:07
На Волині в одному з дворів одночасно згоріло два автомобілі, що стояли майже поряд.
Чотири дні міліція шукала зловмисника. Врешті з’ясувалося, що 19-річний палій мешкає в одному під’їзді із власниками понівечених машин, повідомляє «НТН».
«Відразу на виїзді на місці подій було встановлено, що ймовірною причиною є підпал, – розповів начальник Ківерцівського РВ УМВС у Волинській області Ігор Муковоз. – Дякуючи співпраці із громадянами, працівниками інших правоохоронних органів, було отримано інформацію щодо причетності конкретної особи. І чотири дні ми займалися пошуком цієї особи, що виїхала за межі району».
Побоюючись самосуду, міліція не розповідала сусідам про те, хто винуватець пожеж. Правоохоронці контактували тільки з батьками палія. Тож коли парубок приїхав додому, його одразу затримали.
Виявилося, з людьми, яким нашкодив, юнак ніколи не конфліктував. А шкоду робив, бо був п’яний.
«Це мої сусіди, – каже він. – Але я їх не знаю близько. Підпалив тряпку і запхав в бак бензиновий. І все. Воно горіло. Так само одному автомобілю зробив, і іншому».
До речі, проблеми із законом у затриманого не вперше. Не так давно він з друзями обікрав фотоательє.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus