USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

Волинянам відключають центральне опалення, щоб перейшли на автономне

2 Жовтня 2013 17:26
Стояки внутрішньобудинкової системи теплопостачання у Володимирі-Волинському порізали невстановлені особи, позбавивши мешканців будинку на вулиці Луцькій, 176, системи централізованого опалення, повідомляють депутати міськради.
1 жовтня 2013 року, в обідню пору, до будинку під’їхав мікроавтобус білого кольору з номерними знаками АС 7319 АН (АМ). З нього вийшли невстановлені особи у спецодязі, які зайшли у підвал будинку та на горище і порізали, а місцями заглушили стояки внутрішньобудинкової системи теплопостачання, розповідають очевидці.
Наступного дня до депутатів міської ради Сергія Коби та Василя Сусіка звернулися жителі цього будинку Микола Іванов, Василь Рибицький та Володимир Клецельман з проханням втрутитись в ситуацію. На думку заявників, їх залишили без теплопостачання спеціально і з подачі міської влади Володимира-Волинського аби змусити встановити автономне опалення.
Зокрема, 30 серпня 2013 року, відразу ж після сесії міської ради, під час якої розглядалося це питання, перший заступник міського голови Микола Веремчук заявив мешканцям, що «в разі незгоди встановити автономне опалення буде скликано спеціальну комісію, яка дасть єдине заключення, згідно з яким будинок відключать від централізованого теплопостачання».
Рішення про надання дозволу на відключення будинку від централізованого теплопостачання прийняли у жовтні 2011 року під час сесії міської ради, після запевнень міського голови Петра Саганюка, що «перекривати цим людям тепло ніхто не буде, але прийняте рішення дозволить у майбутньому уникнути зайвої тяганини».
Однак, у травні-червні 2013 року «зайва тяганина» обернулася офіційними попередженням від перших осіб міста та «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» про відключення будинку від централізованого теплопостачання.
Депутати Володимир-Волинської міської ради Сергій Коба та Василь Сусік направлять депутатські звернення у правоохоронні органи з вимогою негайно втрутитися у ситуацію і змусити місцеву владу виконувати постанову Кабінету Міністрів та Порядок відключення окремих житлових будинків від мереж централізованого опалення та постачання гарячої води після відмови споживачів від централізованого теплопостачання. У зазначених документах йдеться, що рішення про відключення будинку від системи централізованого опалення повинні підтримати усі власники приміщень житлового будинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
таня Показати IP 3 Жовтня 2013 08:52
Я частенько переглядаю "волинські новини " - отож складається враження , що у Володимирі контролюючих і правоохоронних органів взагалі немає .Курячі патрохи розлиті навколо міста , у місті в нічниках цілодобово іде торгівля горілчаним сурогатом , процвітають підпільні гуртівні конробанди .
ЖУК Показати IP 3 Жовтня 2013 09:24
Владімир _ наш город і ми єво нє сдадім !!!!! Смотрі дєвка с огнем іграєш .....
вОЛИНЯКА до ЖУК Показати IP 3 Жовтня 2013 18:28
Охолонь хлопче, і на тебе цеглина знайдеться)))
андрей Показати IP 4 Жовтня 2013 15:54
и пару точок с белым в ВВ. а также зелёнка неплохая

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus