USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Встановили особи водіїв, причетних до загибелі 18-річного волинянина

21 Жовтня 2016 18:01
Вантажний автомобіль «ІVECO», рухаючись автодорогою Київ-Ковель-РП в районі села Римачі, скоїв наїзд на 18-річного місцевого жителя, після чого на нього повторно наїхав автомобіль «Volkswagen passat». Пішохід загинув на місці події.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Поліцейські з’ясували, що сьогодні близько 4:30 ранку на автодорозі Київ-Ковель-РП в районі села Римачі Любомльського району вантажний автомобіль «ІVECO» під керуванням 62-річного киянина, скоїв наїзд на 18-річного мешканця села Римачі, який ймовірно йшов по проїжджій частині дороги.

Після цього на потерпілого, який лежав на проїжджій частині, було здійснено повторний наїзд автомобілем «Volkswagen passat». Водій автомобіля «Volkswagen passat» втік з місця пригоди. За кермом автомобіля перебував 28-річний житель Любомльського району. Поліцейські протягом години встановили його місцезнаходження.

Пішохід загинув на місці пригоди. Тіло загиблого направили для проведення судово-медичної експертизи, з метою встановлення причини смерті потерпілого. Автомобілі затримано на арештмайданчик Любомльськоговідділу поліції.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудового розслідування за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування під час якого правоохоронці з’ясують усі обставини автопригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus