USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Вибух у Рівному: під будівлею прокуратури підірвали невідомий предмет

4 Вересня 2015 11:22
Невідомий предмет вибухнув цієї ночі у Рівному перед будівлею обласної прокуратури на вулиці16-го Липня. Внаслідок пошкоджені вікна та двері будівлі. Як повідомляють у прес-службі обласної міліції, вибух стався о 1:15 в п'ятницю, 4 вересня.

Правоохоронці встановили, що в результаті вибуху уламками пошкоджено чотири вікна на першому поверсі і два - на другому у вигляді отворів діаметром до одного сантиметра. На покритті плитки тротуару біля входу до приміщення прокуратури виявили воронку діаметром 8-9 сантиметрів і глибиною майже 9 міліметрів.

З місця події вилучили залишки вибухового пристрою, які спрямовані в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи.

В результаті вибуху ніхто не постраждав, в той час в будівлі знаходився тільки черговий, який і почув підозрілий шум і повідомив в міліцію.

Також відкрили кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 1 статті 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 4 Вересня 2015 12:32
Яка держава такий і теракт...............
ГАНЬБА яйценюку Показати IP 6 Вересня 2015 12:14
очевидні вибухи,це результати наслідків обкрадання народу непроведенням індексацій мерзотним індексаційним вором яйценюком А ПРОКУРВАТУРА ЙОГО КРИШУЄ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus