USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Висотку в центрі Луцька очистять від реклами

29 Жовтня 2014 11:24
Мешканцям будинку, що на вулиці Лесі Українки, 67, дошкуляють рекламні щити.

Про це під час засідання 65 чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 29 жовтня, повідомив депутат, член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук.

З його слів, два рекламні щити, що на вулиці Лесі Українки, завдають значної шкоди будинку.

«Руйнується зовнішня стінка будівлі, а також опадають частини плит і створюють небезпеку для перехожих. Внаслідок затікання води за щити під час дощу, на стінах багатоповерхівки та у квартирах утворюється пліснява й постійна волога, що заважає людям нормально жити у будинку», - наголосив він.

Окрім того, рекламні щити створюють шум внаслідок вітрових мас у квартирах будинку, навпроти яких він закріплений. А це унеможливлює спокійне проживання лучанам у власних квартирах.

На неодноразові звернення до ЖКП № 3, на балансі якого перебуває цей будинок, жодної реакції не було. Тож, питання так і залишається невирішеним.

Обранець громади звернувся до Луцького міського голови із проханням демонтувати проблемні рекламні щити, мотивуючи це тим, що у нього є підписи мешканців 20-х квартир цієї багатоповерхівки.

Так, народні обранці підтримали такий запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Хлоп Показати IP 29 Жовтня 2014 12:02
Да уж, було б більше часу, то пані Констанкевич "зробила б" і фасад будинку, і фонтан :((. Дуже швидко закінчилися вибори:(( То тепер пан Поліщук тільки може що підписи збирати замість грошей...
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 13:17
Так там реклама Пустоцвіта висіла, то чого він нічого не робив? Він же такий "турботливий", всіх вислуховує, а як робити - то повний НОЛЬ, а ще у депутати перся!!!
123 Показати IP 29 Жовтня 2014 14:11
А де подівся Роман Іванюк?)
Анонім Показати IP 29 Жовтня 2014 14:16
та нє, лапін зара зробе: і штукатурку накладе і годинник і фантан. а канстанкевич на відміну від писак має що в луцьку показати.
Лучанин Показати IP 29 Жовтня 2014 14:24
Тепер вже Лапін наробить. Ідіть тепер до нього. Він хоч пару шин мешканцям роздасть, щоб запалили і зігрілися, грибок у квартирах вивітрили
патріота Показати IP 29 Жовтня 2014 15:56
А що тут дешеві падсєратєлі гонять на Лапіна: в місті є мер і свої дупутати. Хай рішають питання.
довірена особа Показати IP 29 Жовтня 2014 16:43
Роман Іванюк пропав, як собака в базарний день. Тепер приїде ощасливлювати свої земляків на наступні вибори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus