USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Виток нечистот на Волині не є надзвичайною ситуацією, - ДСНС

29 Вересня 2013 18:00
У ДСНС у Волинській області повідомили про деталі події витоку нечистот на ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика». Рятувальники зазначили: аварії та надзвичайної ситуації там не сталося, однак епідеміологи взяли ґрунт на проби, - передає «УНН».

Так, начальник прес-служби ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров констатував, що ДСНС не класифікував витік із відстійника птахофабрики як надзвичайну ситуацію.

«Цими питаннями займалися органи місцевої влади, екологи і санепідемстанція, наші там також були, але це не є надзвичайна ситуація і не аварія», — повідомили УНН у прес-службі ДСНС у Волинській області.

«Відповідно до отриманої інформації, це підприємство знаходиться за межами міської та сільської зони, і вони мають ставки для очистки стічних вод, не хімії. Там декілька цих ставків, і останній з них став протікати - вода з відстійника потекла поза межі. На даний час ми не розглядаємо це як надзвичайну ситуацію», — розповів Нестеров ПРО деталі інциденту.

Він додав, що міська влада займатиметься цим питанням, а результати проб ґрунту санепідстанція повідомить у понеділок.
ЧИТАТИ ЩЕ: НЕЧИСТОТИ ПТАХОФАБРИКИ НА ВОЛИНІ ЗАГРОЖУЮТЬ ЗАХІДНОМУ БУГУ? ФОТО
Нагадаємо, зі слів очевидців, учора ввечері прорвало вали-насипи, що відгороджували війдстійник ПАТ «Володимир-Волинська птахофабрика» від земель загального користування. «Нечистоти розтеклися на значних площах навколо війстійника» - розвповів очевидець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ярик Показати IP 29 Вересня 2013 22:52
" Головному " Волинянину -п.Клімчуку згідно наведеної інформації від ДСНС (В .Нестеров )" випадок "стався на нічийній території - тоді Ви як глава держадміністрації вживайте відповідні заходи по захисту населення і екології бо це Ваш прямий обовязок .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus