USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Вижившим у Пакистані українцям не віддають їхній вантаж

25 Червня 2013 17:54
Учасник експедиції розстріляних у Пакистані альпіністів Володимир Ланко розповів, що у вівторок, 25 червня, закінчилося упізнання тіл.

Про це пише ТСН.

«Ведуться паперові роботи, щоб приготувати до відправки. Всі інші експедиції находяться в Ісламабаді. У різних готелях», - повідомив Ланко.

Він додав, що наразі вони очікують свій вантаж. «Вантаж, якого велика кількість. Який дуже цінний і знаходиться зараз в базовому таборі, заблокований військовими. І туди немає доступу для наших агентів, щоб можна було спустити вниз і доставити до Ісламабаду», - пояснив альпініст, зауваживши, що для нього це стало несподіванкою.

В Ісламабаді, за словами Ланка, українцям влаштували теплий прийом, однак, досі пакистанська сторона не піднімала питання про компенсації.

«Будуть відправлені тіла загиблих за рахунок Пакистану, але живі - обмін квитків, треба буде доплачувати», - зазначив Ланко.

Нагадаємо, наразі вже встановили особи всіх 10 іноземних туристів. Окрім українців, загинули також двоє словаків, два громадянина КНР, один непалець, громадянин Литви та американець.

Арештовали 37 людей, які можуть бути причетні до терористичних угруповань, що взяли на себе відповідальність за розстріл. Як раніше розповів українець Михайло Колотушкін, який перебував у міжнародній групі альпіністів в ніч нападу пакистанських терористів, це було сплановане вбивство усіх іноземців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus