USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З останнім російським гумконвоєм на Донбас прибули боєприпаси

22 Вересня 2014 09:20
З останнім «гуманітарним конвоєм» з РФ на Донбас прибули боєприпаси, які розвантажуються на складах як «ДНР», так і «ЛНР».

Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

В районі населених пунктів Сніжне і Красний Луч розгортаються «тилові органи» (склади, ремонтні майстерні тощо). Там же створені перевалочні бази. Частина вантажів, що прибувають з Росії (в основному боєприпаси, амуніція і спорядження), переправляються далі в район населеного пункту Тельманове та далі на південь. Через Новоазовськ з РФ прибуває важка техніка й озброєння.

Одночасно керівництво «ДНР» і «ЛНР» висуває до бойовиків жорстку вимогу берегти техніку і озброєння, аргументуючи це тим, що в найближчому майбутньому потік військової техніки з Росії припиниться, і російським військовим командуванням запропоновано «Новоросії» створювати власну ремонтну базу.

Нагадаємо, третя партія «гуманітарної допомоги» з Росії прибула на Донбас вранці 20 вересня у складі приблизно 200 вантажівок. А вже 21 вересня в Росії відзвітували, що всі вантажівки повернулися до Росії. Що везли путінським «гуманітарним конвоєм», ні українські митники, ні Міжнародний комітет Червоного Хреста не знають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Тарас Чурило Показати IP 22 Вересня 2014 09:53
А хтось перевірив ці вантажівки, що береться так впевнено стверджувати, що там військова техніка?
121212 Показати IP 22 Вересня 2014 10:04
Ти Чурило подивись в Ютубі, як Росія гуманітарні вантажі завозила в Південну Осетію, і що з того вийшло. А не умнічаєш тут, з Путіна благодійника робиш
Анонім до 121212 Показати IP 22 Вересня 2014 10:47
Ніхто не робить з нього благодійника, просто мізки треба включати. Ви уявляєте собі розвантажити 200 вантажівок в військовою технікою за сутки?
ДО Анонім до 121212 Показати IP 22 Вересня 2014 11:35
Спробуй включити мізки сам, з твоїх суджень, то виходить, що розвантажити 200 авто з мішками цукру легше - ніж 200 авто з ящиками боєприпасів. Далі, ДНР і ЛНР воюють вже більше 5-ти місяців, саме воюють, і з їхніх роликів видно, що вони мають снайперські гвинтівки 12.7 мм, агс-30 і агс-17, крупнокаліберні КОРД і УТЕС, ПТУРи. До всього цього добра, потрібна купа боєприпасів, які не виготовляються на захоплених ДНР І ЛНР військових підприємствах, але на диво ці боєприпаси в них є. Відкинемо процент (невеликий), що якусь кількість БК ополченці захопили, але все інше... І хто сказав, що всі авто які прибули в Україну, були заповнені гуманітарною допомогою, а не приїхали порожніми, щоб вивезти якийсь вантаж в Росію?
ДО Анонім до 121212 Показати IP 22 Вересня 2014 11:45
І взагалі, так Росія переживає за Донбас, від серця все відриває, все для них. А ті люди з Донбасу, які сиділи в Сибірських центрах прийому біженців - на російських до речі телеканалах, жалілись на харчування, відсутність певного одягу, засобів гігієни і тепер дехто з них однозначно задумався, що за шило в мішку вони купили, прийшовши на референдум ДНР і ЛНР. Путіну плювати на біженців з їхніми конкретними проблемами, йому потрібна територія і вплив на цю територію - іншими категоріями він вже не мислить. Правду писав один російський журналіст, після виборів (останніх) Путіна, коли той плачучи дякував росіянам за довір'я, що це крокодилячі сльози. Він не плаче сьогодні, відправляючи 18-19 літніх пацанів, в тому числі російстких, батьки яких вибрали його президентом, на війну, яка потрібна тільки йому одному.
ДО Анонім до 121212 Показати IP 22 Вересня 2014 11:52
До 2020 року Російська Федерація оновить озброєння стратегічних ядерних сил (СЯС) не так на 70%, як передбачається зараз, а на 100. Про це в ефірі телеканалу "Росія 24" заявив віце-прем'єр-міністр Росії Дмитро Рогозін, повідомляє РІА Новини. "Формування технічної основи стратегічних ядерних сил йде у нас випереджаючими темпами, і, по суті справи, ми не на 70% оновимо СЯС, а на всі 100%", - сказав Рогозін. За його словами, до 2015 року російські армія і флот повинні перейти на "ультрасучасну" зброю на 30%, а до 2020 року - на 70%. При цьому, вважає Рогозін, Росії необхідно створити армію, яку при необхідності можна перекинути на "будь-який загрозливий театр військових дій". "Чи треба дивувати наших колег і чи всіма видами зброї треба брязкати, щоб їх здивувати? Дещо треба зберегти в тихій таємниці, для себе, і здивувати в найкритичніший момент", - заявив російський віце-прем'єр. Де тут видно за те, що дбають за біженців, плювати на все . По їхньому розумінню, головне, щоб у нас калібр був крутіший, ніж в усіх інших, а все інше (ЖКХ, -в дупі, шахти на Уралі - закривають, фермерство в глубинці - а что ето такоє,) ПО БОКУ. ЗАТОКРИМНАШ
??? до ДО Анонім до 121212 Показати IP 22 Вересня 2014 19:33
Так це все через ЖАБУ? Душить, що в Росії озброєння краще? Так нема чого з голою дупою зариватися! Це правило знають всі розумні люди і живуть згідно нього. Тобі хтось щось винен? То йди і доказуй! А мені ніхто нічого не винен і я нікому нічого не винен, Я краще буду дружити з сильнішим, отримувати від цього вигоду та й допомагати слабшим!
ДО Анонім до 121212 Показати IP 22 Вересня 2014 11:55
Ну чого ж ти мовчиш анонімчик, напиши якесь логічне спростування, може я все таки щось не так розумію. Завжди готовий визнати розумне судження.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2014 12:17
я писав про військову техніку, не про боєприпаси. Боєприпаси, безумовно, можна доставити таким чином, і напевно так і доставляються, це не дивно.
ДО Анонім до 121212 Показати IP 22 Вересня 2014 13:17
А де в статті пишеться, що в гуманітарному конвої була військова техніка? Нащо даремно флудити?
121212 Показати IP 22 Вересня 2014 14:20
Нічого не написав лівого, все з офіційних каналів Росії (російські телеканали та ролики ютуб, відзняті РОСІЙСЬКИМИ користувачами і викладеними в мережі). Не агітував за негайну війну з Росією, чи з будь-ким. Просто навів ФАКТИ, і все одно якісь, чи якась сц**а мінусує. Виходить, бояться правди, бо не збрехав, всі дані можна преревірити, просто зайшовши в ГУГЛ. НАСЛІДОК, фраза з БРАТ-2, "у кого правда, той і сильніший, той і правий".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus