USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

З вини волинських правоохоронців сталося 6 ДТП

27 Лютого 2015 12:01
Минулого року працівники МВС області майже двісті разів порушували Правила дорожнього руху.

Про це стало відомо під час засідання Громадської ради при УМВС у Волинській області.

Як розповів начальник ІОС УКЗ УМВС області Андрій Обйортишев, у 2014 році сталося 19 дорожньо-транспортних пригод за участю працівників УМВС області. З них 6 сталося з вини правоохоронців. У цих аваріях були травмовані п’ятеро цивільних осіб.

Нагадаємо, у ніч з 24 на 25 лютого 2014 року близько 1 години ночі до штабу луцького Автомайдану надійшла інформація про те, що у Луцькому районі трапилася ДТП. Досудове розслідування установило, що 24 лютого цього року о 21 годині у селі Шепель Луцького району працівник міліції, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив наїзд на двох пішоходів. З місця події він втік.

Унаслідок ДТП обох постраждалих з тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості доставили до лікувальних закладів. Як виявилося, власником авто є мешканець села Шепель, слідчий Луцького РВ УМВС України у Волинській області Наталуша Р.А.

Зі слів Андрія Обйортишева, згаданого працівника міліції уже засудили. Крім того, він повідомив, що торік працівники УМВС допустили 190 порушень Правил дорожнього руху, як за кермом службових, так і приватних автомобілів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
911 Показати IP 27 Лютого 2015 12:19
Звичайно тільки менти погані, не чутно щоб Волинські судді та прокурори грішили на дорозі.
Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 12:25
А що працівників міліції не люди не можуть потрапити в ДТП? Звичайно якщо п'яний вигнати ну а якщо банально недотримання дистанції і. Т. Д не грубі порушення то чого наказувати виходить адмін протокол написали до суду направили штраф заплатив і така непотрібна служба як інспекція по особовому складі чи Внутрішня безпека Теж тебе розмитнить на касу і хто працює в цій системі зрозуміє про що я!!!!!! То як правило зазвичай винний в ДТП зважив за і проти вийшов дав гроші іншому учаснику дтп і розіхались. Бо як ДТП з міліціонером це повинен оформляти слідчий прокуратури який як правило приїде узами похопає всі все за нього зроблять а він тільки з тебе бабло зібьє. То навіщо працівники міліції страхують свої автівкі як власні так і службові на цивільну відповідальність якщо не мають змоги нею скористатись по причинах наведених вище.
До 911 Показати IP 27 Лютого 2015 12:26
Згідний наш Мент розвалив всі державні структури
Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 12:29
Нехай бог ДТП з працівником міліції то пан Шпига перший би кричав готовими довідку на киів
Я до Анонім Показати IP 27 Лютого 2015 15:53
200%
Сохацький О.Я. Показати IP 1 Грудня 2015 19:43
Не місце пяницям в міліції та поліції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus