USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З Волинського кар'єру нелегально вивозять пісок

19 Серпня 2013 13:56
Поблизу міста Камінь-Каширський відбувається нелегальна розробка піщаного кар’єру, однак місцева влада та правоохоронні органи не помічають вказану проблему. Про це інформують у прес-службі ВО «Свобода».

Під час чергової сесії Камінь-Каширської районної ради 16 серпня 2013 року депутат районної ради від свободівець Богдан Козік поцікавився, які заходи проводить міліція щодо ліквідації нелегальної розробки піщаного кар’єру, який знаходиться поблизу Камінь-Каширського.

«Хоча розробка цього піщаного кар’єру юридично призупинена і заборонена, але насправді щодня звідти вивозиться пісок десятками вантажівок для потреб приватного будівництва в місті та районі. Причому, ціна на вантажівку «підскочила» майже в півтора рази! Але гроші за пісок не потрапляють до міського чи районного бюджету», - повідомив Богдан Козік.
Однак начальник міліції району відповів, що це питання під контролем, але затримувати перевізників піску можливо лише на дві доби. Потім складають адмінпротокол і передають справу екологам. Фактично ж розробка піщаного кар’єру продовжується і далі, а доходи за користування надрами осідають в чиїхось приватних кишенях. Тому Богдан Козік готуватиме депутатське звернення до екологічних служб з вимогою вжити невідкладних заходів для заборони нелегального видобування піску.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Факт Показати IP 19 Серпня 2013 18:23
В обласну прокуратуру на бездіяльність міліції. Це є кража в великих розмірах.
254 Показати IP 19 Серпня 2013 19:03
А КРИША ТАМ ХТО?
ТУЗ Показати IP 4 Вересня 2013 11:05
ТАКСА: 4000 гривень ІВАНУ ІВАНОВИЧУ ВОВКУ і возиш як все належить.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus