USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За 40 гривень волинянин може відсидіти 12 років

30 Липня 2014 11:40
Вночі зловмисник через вікно проник у будинок дідуся та, погрожуючи ножем, вимагав гроші. Однак суттєво збагатитися в той вечір волинянинові не судилося: забравши у дідуся 40 гривень і продукти харчування, він утік.

Тепер розбійникові загрожує до дванадцяти років позбавлення волі, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Під час операції «Візит» на Ковельщині до дільничного інспектора міліції звернувся 80-річний місцевий житель. Пенсіонер повідомив, що відносно нього скоїли злочин.

Під час пошукових заходів, дільничні інспектори міліції встановили особу злочинця. Це – 26-річний місцевий мешканець, який кілька днів тому звільнився з місць позбавлення волі. До речі, зловмисник виявився родичем постраждалого.

– Відомості про цей факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно з ознаками злочину, передбаченого частиною третьою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України – розповідає старший дільничний інспектор міліції Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Роман Змієвський. – Чоловіка затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України, тож перебуває в ізоляторі тимчасового тримання міськвідділу міліції.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 30 Липня 2014 11:43
На довічно таких садити треба
.. Показати IP 30 Липня 2014 14:37
не ник то не подумал что именно система сделала это с парнем..написано выше..украл еду..он голоден был..отталкиваясь от этого понимаю что человеком управлял голод..тот кто не почувствовал в жизни голод не поймет..просто что то пошло не так ..
Бармалєй до .. Показати IP 30 Липня 2014 22:18
А заробити ніяк? І не треба мені розповідати, що немає роботи. І він дохне з голоду. Таким не дванадцять років, а яйця відрубувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus