USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За продаж дитини горе-батьків засудили на 5 років

18 Вересня 2015 13:36
Вироком Луцького міськрайонного суду горе-батьків, які спробували продати трьохрічну дівчинку за 20 тисяч доларів США, визнано винними у скоєні цього злочину та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі, - інформує прес-служба прокуратури області.

Так, відомство підтримало державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо жінки та її співмешканця, які вирішили продати свою дитину.

Нагадаємо, 29 березня цього року усю Україну сколихнула новина про продаж дитини її батьками.

Правоохоронці "на гарячому" при продажі трьохрічної дівчинки за 20 тисяч доларів США затримали матір та батька дитини - мешканців Ківерцівського району Волинської області. 25-річній жінці та 22-річному чоловіку оголошено про підозру у торгівлі малолітньою дитиною.

"Купували" дівчинку особи, залучені працівниками міліції до проведення контролю за вчиненням злочину. Продаючи чужим людям рідну дитину, матір дівчинки була напідпитку. Отримавши гроші, вона віддала "покупцям" і дитину, і документи на неї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus