USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

За вбивство дружини мешканець Горохова відсидить 9 років

6 Травня 2016 18:14
Прокуратура Волинської області підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні про вбивство 69-річним горохівчанином його 66-річної дружини.

Про це повідомили у прес-службі у прес-службі прокуратури області.

Увечері 15 січня 2016 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння у себе в помешканні, чоловік під час сварки завдав близько десяти ударів ножем у шию жінки, майже відрізавши їй голову. Від отриманих тілесних ушкоджень жертва померла.

Убивця ж, за годину після цього, під час його затримання працівниками поліції, чинив опір правоохоронцям, розмахуючи ножем та погрожуючи слідчому.

Опісля, у ході досудового розслідування, чоловік повністю визнав свою вину у скоєному, щиро розкаявся та активно сприяв розкриттю злочину.

Сьогодні вироком Луцького міськрайоного суду йому призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus