USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

За фактом смертельної ДТП на Волині порушили справу. ВІДЕО

11 Липня 2013 13:34
Встановлюються обставини ДТП на Волині, в якій загинуло 8 осіб, із них двоє – діти. За цим фактом прокуратура розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.
Нагадаємо, 11 липня 2013 року о 7:25 туристичний рейсовий автобус «Сетра», під керуванням громадянина Республіки Болгарія, на автодорозі М-19 Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече між населеними пунктами Колодяжне та Воля Любитівська Ковельського району, виїхавши на зустрічну смугу руху, зіткнувся з пасажирським автобусом «Еталон».

За попередніми даними, під час ДТП загинуло 8 осіб (серед них троє іноземців – двоє неповнолітніх та водій «Сетри»), 30 осіб госпіталізовано (22 громадяни Білорусі та 8 громадян України). П’ятеро загиблих – громадяни України.

На місце події виїжджали заступник прокурора Волинської області Валерій Невірець та Ковельський міжрайонний прокурор Василь Лопоха, слідчо-оперативна група Ковельського МВ та апарату УМВС України у Волинській області.

Як повідомив заступник прокурора Волинської області Валерій Невірець, відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб) та розпочато досудове розслідування.

«Триває огляд місця події, встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди. У подальшому буде надано оцінку діям обох водіїв. Буде призначено низку експертиз – комплексну автотехнічну, судово-медичну та інші. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюватиме прокуратура Волинської області», – повідомив Валерій Невірець.

Довідка
Туристичний рейсовий автобус «Сетра» під керуванням громадянина Болгарії перевозив туристичну групу в кількості 50 чоловік (40 дітей та 10 дорослих) з Республіки Білорусія в Республіку Болгарію. В маршрутному автобусі «Еталон» перебувало 20 громадян України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus