USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

За хаотично припарковані машини побив скло та подряпав покриття

15 Січня 2013 09:23
Не витримавши, що власники автівок хаотично паркують машини на дитячих майданчиках, мешканець будинку пошкодив автомобілі у своєму дворі – побив скло та подряпав покриття.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, мешканцю Ковельського району набридло сваритися з власниками автомобілів, хаотично припаркованих у дворі багатоповерхівки. Чоловік не витримав і пошкодив транспортні засоби.

У 37-річного чоловіка – двоє дітей. Він, мовляв, часто виходить із ними в двір. Однак на дитячому майданчику завжди припарковані автомобілі жителів, котрі мешкають у навколишніх будинках. Через це, каже, нерідко виникали сварки із власниками машин.

«Якось чоловік, добряче випивши, не витримав і пошкодив чотири автомобілі. Вийшовши у двір, він знову помітив звичну картину.Як наслідок, на одному автомобілі пошкодив лако-фарбове покриття, на інших – дзеркала, лобове скло тощо», - розповів заступник начальника слідчого відділення Ковельського МВ УМВС України у Волинській області майор міліції Олександр Ципко.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
сеня Показати IP 15 Січня 2013 09:36
шкода мужика. правільно зробив.
Олежик Показати IP 15 Січня 2013 10:09
Молодець дядько, з такими тваринами тільки так.
Міля Показати IP 15 Січня 2013 10:12
Він правильно зробив. Я його підтримую. Шкода, що таких людей мало, а обнаглілих воділ багато.
автомобілефоб Показати IP 15 Січня 2013 10:39
Віват, А В Т О Б Р Е Й В І К У !!!
Ковель-Луцьк Показати IP 15 Січня 2013 11:01
І навіть ДУЖЕ правильно зробив. Вартує нагородити чоловіка за активну громадську позицію.
Я Показати IP 15 Січня 2013 12:11
А ще цих ваділ треба оштрафувати за порушення правил паркування (в протоколі ж намалювали де ці відра з болтами стояли).
От так Показати IP 15 Січня 2013 12:22
А може рахунок відкрити і перераховувати йому гроші, бо заплатити за це доведеться чимало.
soldier of fortune Показати IP 15 Січня 2013 13:01
Да всіх до відповідальності! Краще до розстрілу!?. Особливо мерію, яка не облаштовує парковок. А синяка цього до штрафу і випрвних робіт. Нехай виплатить розбиті вікна і зеркала. А то на пляшку вистачило... а на облаштування двору - ні. Героя зробили. Тьху! якби мені отаке чмо щось з авто зробило - і я бачив..... у-у-у-у- мені б його штраф не треба був.... але він сильно пошкодував би. бидло.... Треба виконувати приписи закону і усе. Припаркувався не там - штраф, а то заробити на машину не може, а подерти - герой...Цікаво де б він свою паркував би якби мав...
Луцьк Показати IP 15 Січня 2013 17:12
На автостоянці. Після цього бідняти свою дупу і прийти додому, а не біля ліфтів припарковувати.
Юлія Показати IP 15 Січня 2013 17:37
Підтримую soldier of fortune. Хоч і сама ненавиджу безтолкових водіїв, які аби не зробити лишнього крока паркуються практично на голові один в одного, ні пройти ні проїхати. Ні поваги тобі до таких як вони, ні до пішоходів, ні до сусідів. Але, немає парковок, немає облаштованих зупинок міського транспорту, багато недопрацьовує міська влада. А те що зробив цей "герой" це пошкодження чужого майна, а це вже хуліганство.
Чеширский Кот до Юлія Показати IP 16 Січня 2013 10:53
+100
вільний Показати IP 15 Січня 2013 22:13
Чого радієте, ідіоти! Самі без авто, то й заздрість розпирає, а поняття зеленого не маєте про справжню ситуацію з паркуванням в містах. І варто би знати, що паркуються у дворах навіть у благополучній Європі, не кажучи вже про сусідню Білорусь. А ковельський герой заплатить вартість ремонту, то може й зникне бажання з бодуна крошити все підряд, а то ще й може зникне бажання пити.
Луцьк 2 Показати IP 16 Січня 2013 11:12
Правильно зробив.У мене є також машина, але я її паркую на стоянці, за яку плачу, відповідно, гроші і не малі. А чого з інших будинків,паркуються прямо у мене під вікном,вночі гуде сигнадізіція, яка спрацьовує, а у мене мала дитина спить під цим вікном.На подвіря вийти не можна,під самим носом машини.Маєш гроші на машину,значить маєш і на парковку. Я також так зроблю ,прямо з вікна кину цеглою і ніхто не знайде хто зробив.Бо дістали всіх.Всім так треба робити,тоді будуть знати,як ставити.Побудуйте віли і там ставте,чи захочете,щоб під вашим будинком ставили всі кому заменеться машини? А це територія не їх власна,а наша всіх і ми не повинні страдати через водил -дибілів.А мужика треба зрозуміти,він же їх просив по-доброму.
Луцьк3 Показати IP 16 Січня 2013 15:12
переламаю руки кожному, хто торкнеться мого авта. хто перший?
ME Показати IP 16 Січня 2013 17:44
а якщо поблизу немає автостоянки, то що робити? хто жив в Києві, той знає, що в дворах там взагалі ппц. В Луцьку і на Волині ще проблем ніяких. Люди наглі є скрізь. Наприклад такі Шумахери, що і на площадці біля дому за 3-ох паркуються, по-діагоналі. Реагувати на це потрібно, але не такими звірськими методами. Мужик неправий,однозначно
@ Показати IP 16 Січня 2013 19:50
А в моєму дворі не паркують на ніч автівок. Кажуть двір з темною історією бо часто горіли автівки. Хоча я маю власну автівку і краще б ставив у дворі бо це зручно і ощадливо. Стоянка 300 грн. на місяць. На рахунок спрацювання автосигналізації під вікнами це вже просто не вміють користуватися сигналізацією. Якщо таксі цілу ніч гасає під вікнами туди сюди ну і що ? А бач як припаркована стоїть то це капець це заважає... словом коли б ти не ставив чи зупинявся у дворі чи свому чи чужому це комусь не подобається 100% тому треба просто забити цвях на це все. У Львові та Києві у дворах всі гарненько припарковані і нікому ніхто не заважає .. залишив записку під двірником з побажанням і нормальні люди якщо справді не праві вирішують проблему.
Сонька Золотая Ручка Показати IP 16 Січня 2013 20:24
Ну, прямо модно стало парковать свои авто на газонах, на детских площадках, в грязь и дождь, и снег, потом их откапывацць... На Волыни больше места нету... Согласна с Луцьк 2- имеешь автомобиль- плати за парковку в городе. Кричите, что паркуються во дворах в благополучной Европе?- без проблем, но НЕ НА ДЕТСКИХ ПЛОЩАДКАХ И ГАЗОНАХ! Как только наши водители пересекают границу Шенгена, то знают правила дорожного движения, но у нас дома можно все!!! И всех нах!!!- я царь и бог и свинья!!! И пидо..ас, поскольку чихал я хотел на наших детей, которые играют под колесами моего автомобиля!!!
луцьк Показати IP 17 Січня 2013 10:18
+100. Я так розумію машини горіли в дворі Соборності 28. І о Боже мій подіяло! Більше не паркуються! Значить вихід є! Шановні бидло-водії задумайтесь, можливо наступна автівка буде ваша?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus