USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За побиття журналістки на Волині розпочали кримінальне провадження

20 Липня 2013 18:18
Волинські правоохоронці проводять досудове розслідування за фактом побиття та перешкоджання професійній діяльності журналіста нововолинської міської щотижневої газети «Наше місто», - інформують у прес-службі волинської міліції.

Нагадаємо, на площі біля меморіального комплексу Вічного вогню та пам’ятника воїну-прикордоннику, що в Нововолинську, виник конфлікт між журналістом Наталією Камишниковою та керівником ПП «МП Сантехмонтаж», працівники якого проводили демонтажні роботи. Для цього з обласного та міського бюджетів виділили понад 500 тисяч гривень, однак частина депутатів Нововолинської міської ради вважає, що ці гроші доцільніше використати на ремонт дорожнього покриття однієї з вулиць міста.

Коли працівник ЗМІ спробувала завадити робітникам демонтувати плити, керівник підприємства, за словами Наталії Камишникової, незважаючи на те, що вона працює журналістом і виконує свої професійні обов’язки, кілька разів штовхнув та нецензурно висловлювався в її адресу.
За фактом розпочали кримінальні провадження за частино 1 статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження), частина 1 статті 171 (Перешкоджання законній професійній діяльності журналіста) Кримінального кодексу України.
Варто зауважити, що журналіст відмовилася від проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеню тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Наталя Камишникова Показати IP 20 Липня 2013 23:09
Уточню для прес-служби міліції. Не лише кілька разів штовхнув, а й кілька разів ударив. Зокрема, в обличчя. Є різниця, правда ж? Від експертизи поки що не відмовлялася. До того ж, відмову від експертизи оформляють у міліції письмово. Цього теж не було! Дуже дивно, що мою заяву підігнали під ст.125, ч.1. У моїй заяві йдеться про побої, завдання сильного фізичного болю, моральних страждань. А це статті 126, 127 КК. І за ними закрити справу на догоду впливовому підозрюваному значно важче.
Вітько до Наталя Камишникова Показати IP 20 Липня 2013 23:53
Ці журналюги вже обнагліли більше за нардепів... Вони ж не недоторкані... А на кожному фуршеті жеруть, аж за вухами лящить...
паскуда до Вітько Показати IP 21 Липня 2013 11:16
Що, Вітько, жаба зелена під груденята тисне: піди ти на фуршет, може і ти похаваєш... А то не доїдаєш))), біднесенький.
Наталя Камишникова до Вітько Показати IP 21 Липня 2013 12:30
Мене на їхні фуршети не звуть, сховайся. А ти на тих фуршетах прислужуєш, чи як?
Луцьк Показати IP 21 Липня 2013 11:19
Бити жінок, хай, навіть, і тричі журналістів, можуть лише справжні ПІ***АСИ (причому в поганому змісті цього слова). того директора-негідника треба зачмирити всім містом, щоб крока зробити боявся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus