USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Загинув доброволець-міліціонер з Волині

28 Серпня 2014 08:57
Доброволець-міліціонер загинув в Іловайську під час жорстких боїв.

Cеред оточених добровольчих підрозділів Національної гвардії та МВС у місті Іловайськ Донецької області знаходяться і три десятки бійців роти міліції спеціального призначення «Світязь» (інші охороняють один з блокпостів). Про це повідомляє Вісник+К.

Місто кілька діб піддається потужним масованим ударам ворога. Терористам надає допомогу російська артилерія. Місто обстрілювали з «Градів» та «Ураганів». Добровольчі батальйони понесли відчутні втрати. На жаль, є втрати і у «Світязі». Згідно з інформацією з джерел у волинській міліції, загинув мешканець села Підгайці Луцького району Володимир Іщук. Він отримав важкі поранення.
Тіло загиблого волинянина нарешті вдалося евакуювати із зони бойових дій. Його доставили у безпечніше місце у Волноваський район, звідки перевезуть на Волинь.

Оскільки місто перебувало в оточені, його не вдалося вчасно евакуювати. Від отриманих травм міліціонер-доброволець помер. Також серед бійців «Світязя» щонайменше троє поранених. Командир батальйону Світязь живий. Це підтвердив на своїй сторінці в Facebook повідомляє десантник 79-ї Миколаївської окремої аеромобільної бригади під псевдонімом Позивний Маршал.

«Розмовляв з командиром підрозділу «Світязь» так він і прямим текстом і сказав: «так, командира спп «Херсон» ми втратили, земля йому пухом, але мене поки не треба ховати! Боремося ми тут, стоїмо, і чекаємо підмоги, і віримо в те що вона буде !!!», - написав десантник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
На та Показати IP 28 Серпня 2014 09:18
Просто не віриться! ЖАХ! СПІВЧУВАЮ РІДНИМ І БЛИЗЬКИМ...
фанат Показати IP 28 Серпня 2014 10:26
коментар було видалено
лучанка до фанат Показати IP 28 Серпня 2014 10:29
фанат, ти дебіл ? іди гахнись головою в кремлівську стіну. а ще ліпше в лоб пуйла. 2-ма уродами менше стане

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus