USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Загинув доброволець з Волині

3 Травня 2015 12:15
В бою під Широкине від ворожої кулі загинув доброволець з Волині Іван Сотник, - про це у мережі інформує Сергій Кудрявцев.

«Сьогодні в Широкиному рашиська куля відібрала життя в нашого добровольця Івана Сотника. Завтра його бойові побратими попрощаються з ним і Ваня поїде додому. Назавжди... ще вчора чув його бадьорий голос по телефону, домовились зустрітись. Не судилось... я тебе пам'ятатиму таким. СЛАВА ГЕРОЮ!!!» - цитує Кудрявцева Під Прицілом.

Боєць батальйону НГУ «Донбас» з козацьким прізвищем Іван Сотник, позивний «Чекіст», помер після поранення в голову російським снайпером. Йому зробили дві операції, але поранення виявилося занадто серйозне. Іван Сотник був з Луцька.

«На жаль, не вижив Іван Сотник, житель міста Луцька. Помер під час операції. Світла пам'ять Герою!» - йдеться в повідомленні батальйону спеціального призначення НГУ «Донбас».

Івану Сотникові було 28 років.

«Ваня з перших днів в батальйоні. «Чекіст» у нього позивний. Відмінний хлопець. Без всяких там. Надійний. Гуморний. Молодецький такий», - згадує з жалем начальник КШМ в НГУ «Донбас» Євген Шевченко.

Сотника поранив у бою снайпер бойовиків під Широкиним 2 травня. Він потрапив бійцеві в голову, куля пробила каску. Раніше в НГУ «Донбас» повідомлялося, що він «жити буде», але сьогодні з'ясувалося, що поранення було занадто серйозне і шанси у нього були малі. Лікарі зробили все можливе, провели 2 операції, другу з яких молодий боєць не переніс.

НГУ Донбас також повідомляє, що успішно витягнутий осколок з тіла пораненого в ніч на 3 травня бійця з позивним Тор. Зараз його стан оцінюється як стабільний.

«Останні дві доби в Широкиному йде практично безперервний бій. Російські окупанти використовують важкі 120-міліметрові міномети, автоматичні гранатомети, стрілецьку зброю, працюють снайпери. Бійці батальйону «Донбас» дають жорстку відсіч противнику», - йдеться в повідомленні батальйону.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus