USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

«Замінований» «Глобус» у Луцьку перевірили, заклад відновив роботу

1 Квітня 2015 10:08
Кінологи та експерти-вибухотехніки завершили перевірку торгового центру «Глобус», про замінування якого повідомили волинську міліцію. У приміщенні правоохоронці не виявили вибухових предметів, жартівнику «світить» покарання.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло з місця події про замінування ТЦ «Глобус».
Із приміщення евакуювали більше 700 осіб на безпечну відстань, правоохоронці оточили приміщення, заблокували рух транспорту, аби, у випадку зриву, убезпечити від травм життя лучан.

Огляд місця події тривав кілька годин.

«Після ретельної перевірки території і транспортних засобів, які були припарковані неподалік, вибухових предметів правоохоронці не виявили», - коментує виконувач обов'язків начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Анатолій Петрушин.

Як інформують у секторі зв’язків з громадськістю УМВС України у Волинській області, за вказаним фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статі 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності).

Працівники міліції проводять заходи щодо встановлення особи, яка повідомила про псевдозамінування.

Жартівнику загрожує до шести років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Місто Показати IP 1 Квітня 2015 10:23
Кожен розважається як може. Не розумію, яким потрібно бути "хворим" на голову щоб таке зробити... Добре, що хоч справжню вибухівку не підклали.
Oksana до Місто Показати IP 1 Квітня 2015 10:38
zgidna z wamu pownistjy ! nazalj idiotiw hwataje.....
Лучанка Показати IP 1 Квітня 2015 12:29
недоумки... В Глобусі крім магазинів є ще фітнес-центр, де крім дорослих займаються і дітки - в секції карате..це яка могла бути паніка і шок для дітей...
ЛИПЛЯНЕЦЬ Показати IP 1 Квітня 2015 19:05
Той хто це зробив якийсь тупий.І от посадять його,якшо найдуть на 6 років!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus