USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Затримали підозрюваних у замаху на виробника морозива і вбивстві трьох охоронців

28 Вересня 2016 08:19
Прокурор Львівської області привідкрив завісу, кого підозрюють у замаху на бізнесмена.

Так, правоохоронці Львівщини затримали й оголосили підозру ймовірним виконавцям замаху на львівського бізнесмена Богдана Копитка, унаслідок чого загинули двоє його охоронців та водій.

Про це повідомив прокурор Львівщини Юрій Квятківський, - інформує IA ZIK

З його слів, підозрюваних «більше ніж двоє». Це мешканці Львівської області. Сьогодні слідчі готують звернення до суду про обрання їм міри запобіжного заходу.

«Ми їх затримали, оголосили підозру, допитали. Будуть проведені додаткові слідчі дії, зокрема, на місці злочину. Це мешканці Львівської області. Ми вийдемо до журналістів на прес-конференцію після обрання їм міри запобіжного заходу», – повідомив Ю.Квятківський.

Прокурор додав: основна версія замаху на Б.Копитка – бізнесова. «На сьогодні слідство вже розуміє, що це замовне вбивство. Є інформація про суму коштів, яку було обумовлено за скоєння цього злочину», – сказав прокурор.

На запитання щодо замовників замаху на бізнесмена, Ю.Квятківський зазначив: «Все оголосимо».

Прокурор також пояснив¸ що прес-конференція щодо розкриття злочину, яка була анонсована на 27 вересня, була перенесена, бо зайвий розголос може зашкодити слідству.

Нагадаємо, вранці 29 серпня 2016 року підірвали автомобіль "Мерседес-Гелендваген" у Старому Селі під Львовом. Позашляховик належав власнику ПАТ «Львівський холодокомбінат» Богданові Копитку. Згідно з повідомленням, чоловіки, які перебували в автівці - охоронці. Троє з них загинули.

Львівський холодокомбінат випускає морозиво і напівфабрикати під торговою маркою "Лімо". Підприємство входить у трійку кращих українських виробників морозива та є найбільшим виробником морозива на заході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 28 Вересня 2016 10:36
Активісти?
Волинянин Показати IP 28 Вересня 2016 22:20
Хулиганы!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus